Fără titlu

Constantin Tănase n-a văzut nimic deosebit în știrea despre refuzul lui Viorel Frunză de a juca în Rusia cu pașaport rusesc. Mai ales că era vorba de o echipă de divizia a doua, Dinamo Breansk.

Nu contează, chiar dacă știrea nu era despre refuzul lui Frunză de a juca la o echipă anonimă. Nu contează, chiar dacă naționala Moldovei are doar de pierdut din faptul că cei mai buni fotbaliști moldoveni joacă în Rusia cu pașaport rusesc și nu sunt lăsați de cluburile lor să vină la lotul național. Nu contează că despre fapta curajoasă, demnă de tot respectul, a unui fotbalist a scris un jurnalist care habar nu are de fotbal.

Contează că un cetățean al acestei țări nu vede nimic deosebit în gestul lui Frunză.

Cu vreo 10 ani în urmă făceam pagina de sport la ziarul Timpul. Am scris într-o zi un editorial despre banii pe care îi câștiga Elmira Scripcenco în turneele de șah și despre faptul că își va lua cetățenie franceză și va renunța la cea moldovenească. După apariția ziarului m-am trezit la redacție cu haiosul Feodor Feodorovici Scripcenco roșu de furie. A început să mă amenințe că el este prieten cu Tănase și că imediat va intra la directorul meu și mă va concedia. Așa a și făcut. A intrat la șeful meu. Peste 10 minute a ieșit. Și a plecat. Tot ce mi-a spus atunci Constantin Tănase a fost: ”Sandu, să mai scrii astfel de materiale!”.

Am tot respectul pentru Constantin Tănase.

Comentarii

  1. Sandu, bravo!
    Bun răspuns înapoi lui Tănase ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Huuu! Credeam ca finalul o sa fie altul, dar bine ca s-a dovedit a fi unul fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa cum am mai scris si mai inainte nu prea sunt o fana a fotbalului, dar FRUNZA a luat o decizie de nota 10, este un sportiv cu suflet pentru tara, nu ca altii, vorba poietului FIE PIINEA CIT DE REA, TOT MAI BUNA MI SE PARE... ar fi trebuit si altii sa ia exemplu de la el

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu toata stima pentru Constantin Tanase, nu am vazut o discrepanta intre titlul informatiei lui Sandu si continutul sau.
    Daca e sa vorbim de un calcul matematic facut de Google rank atunci titlul se potriveste cu continutul in proportie de 78%, iar asta e foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://mitzysport.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,Sandu am o intrebare,de unde ai luat aceasta informatie ca Jan Botnari a semnat cu Chelsea Londra?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune