Moldova va juca un amical cu Honduras

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, a fost astăzi dimineaţă în vizită la Publika TV. El a avut un dialog cu jurnaliştii din Departamentul Sport, în care a precizat că aşteaptă de la ei o reflectare obiectivă a fenomenului fotbalistic. "Când greşim chiar vă rog să ne criticaţi, numai să fiţi obiectivi", a spus Ciobanu.
Şeful fotbalului a declarat că s-a stabilit deja disputarea a două meciuri amicale în cantonamentul pe care echipa naţională îl va susţine în Austria, la sfârşitul lunii mai. Astfel, pe 26 mai vom juca împotriva Azerbaidjanului, iar pe 30 mai - cu Honduras, echipă calificată la Mondialul din Africa de Sud. "În principiu Radu Rebeja este responsabil de echipa naţională şi el cunoaşte toate detaliile. Eu ştiu că s-au înţeles cu Azerbaidjan, iar cu Honduras au rămas de stabilit ultimele detalii. Asta înseamnă că 99% vom juca şi cu Honduras", a explicat Ciobanu.

Pavel Ciobanu a mai spus că echipa Academia ar putea primi premiul Fayr Play pentru faptul că a acceptat rejucarea meciului cu Olimpia Bălţi: "În mod normal trebuiau să câştige 3 puncte la masa verde, dar cei de la Academia au cerut ca meciul să se joace. A fost un gest frumos, cu atât mai mult că au acceptat să joace în timpul săptămânii, fără să perturbeze calendarul campionatului".

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune