Olimpia provoacă Sherifful

Clubul de fotbal Olimpia Bălți roagă Sherifful să joace meciul direct de la Tiraspol la Bălți!

Adresarea vice-preşedintelui clubului Olimpia, Serghei Chiseliov, către conducerea FC Sheriff.

Stimată conducere a clubului de fotbal Sheriff!
În acest sezon al Diviziei Naţionale, două din cele trei meciuri planificate între Olimpia şi Sheriff, din diferite motive, s-au disputat la Tiraspol. Sorţii au decis ca şi meciul etapei a 26-a a Diviziei Naţionale să se joace pe arena din Tiraspol.
Este o nedreptate faţă de fanii din Bălţi, pentru care echipa noastră joacă fotbal, să nu-şi vadă campioana Moldovei timp de un an!
Din fericire, clubul Sheriff şi fanii acestuia au avut un sezon extraordinar, echipa demonstrînd cele mai bune rezultate din istoria existenţei sale. Sheriff a luptat pînă la urmă pentru a juca meciurile play-off ale Ligii Europei. În acele clipe, ore, zile aţi fost susţinuţi de întreaga ţară, inclusiv de fanii bălţeni. Împreună v-am sprijinit, v-am încurajat, v-am mers în întîmpinare. Cererea dumneavoastră de a amîna meciul dinre Olimpia şi Sheriff pe o perioadă de jumătate de an a fost acceptată şi înţeleasă. Sinceri să fim, nu a fost o decizie atît de simplă. Dar atît noi, cît şi fanii noştri, eram conştienţi de corectitudinea deciziei date, pentru că echipa dumneavoastră apăra onoarea Republicii Moldova.
Din păcate, primăvara neaşteptat de rece, nu a permis buna desfăşurare a meciului amînat la Bălţi. Pentru oraşul nostru, unde 40% din locuitori merg la meciuri, decizia de a juca meciul amînat la Tiraspol a fost echivalentă cu o tragedie.
Din numele clubului de fotbal Olimpia şi a tuturor fanilor fotbalului din Bălţi vă cerem acordul pentru disputarea meciului rundei a 26-a a Diviziei Naţionale dintre Sheriff şi Olimpia nu în Tiraspol ci în Bălţi.
Astăzi este rîndul dumneavoastră de a da dovadă de înţelegere şi colaborare. Fanii fotbalului din Bălţi vor să-şi vadă campioana ţării şi cea mai puternică echipă a Moldovei în oraşul lor natal!

Comentarii

  1. Traducerea nu este corecta!!!
    Nu cred ca e o gresheala.....
    Pentru oraşul nostru, unde 40% din locuitori merg la meciuri....
    In interviu se spune ca fiecare al 40-lea locuitor al orashului!
    Am observat antipatia ta fatsa de clubul din nordul Republicii! Acum am ocazia kitush de putsin sa o demonstrez!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am nici o antipatie fata de Olimpia. Iar textul este copiat integral, FARA MODIFICARI, de pe siteul oficial al clubului. N-am facut eu niciun fel de traducere

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm , pe site oficial al olimpiei e deja al 40 locuitor :D:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si email primit de la cei de la Olimpia cu acelasi continut, adica 40%. E treaba lor ca scriu in rusa una si in romana alta. E un comunicat oficial si l-am dat fara modificari, asa cum mi l-au trimis, desi NU eram obligat sa-l dau...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune