Secretele Comitetului Olimpic

Comitetul Național Olimpic a acreditat la Olimpiada de la Vancouver o prezentatoare TV din Rusia în calitate de ofițer de presă!
După scandalul legat de rezultatele slabe de la Vancouver 2010, Comitetul Olimpic din Rusia este din nou subiect de primă pagină. Site-ul rusesc infox.ru publică o informaţie potrivit căreia celebrităţi din Rusia au mers la Vancouver cu acreditări obţinute în numele altor ţări. Republica Moldova este una dintre ele, scrie site-ul infox.ru.

Potrivit acestuia, prezentatoarea de televiziune Iulia Bordovschih, din Rusia, apare în fotografii făcute la Vancouver purtând o acreditare pe care scrie că este ofiţer de presă al Comitetului Naţional Olimpic din Moldova! Nu este singurul caz. Actori ruşi sunt şi ei reprezentanţi ai unor state ca Armenia şi Tadjikistan.

Vicepreşedintele Comitetului Olimpic de la Chişinău, Nicolae Piatac, a declarat pentru Publika TV că nu este nimic anormal în această situaţie. El susţine că în contractul cu sponsorii este prevăzută acordarea unei acreditări media pentru câte un reprezentant al acestora. În cazul Republicii Moldova, acreditarea a fost acordată firmei care a asigurat echipamentul sportivilor. Această firmă a trimis-o la Vancouver pe prezentatoarea de televiziune Iulia Bordovschih.

Moldova a primit 4 acreditări de presă pentru Jocurile Olimpice de la Vancouver. Una dintre acestea a fost rezervată de către redactorul-șef al ziarului Sport Plus, finanțat de CNO. Pavel Brădescu, însă, n-a fost în Canada, pentru că ”n-a avut bani pentru deplasare”.

sursa: Publika TV
P.S. Click pe poză pentru a vedea cui aparține acreditarea cu titulatura de ”Press Attache” Republic of Moldova.

Comentarii

  1. Интересно что про такой контракт со спонсорами сказал бы представитель медиа службы МОК.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune