Testimiţanu i-a făcut pe jurnalişti minciunoşi

Secundul naţionalei s-a supărat pe presa din Azerbaidjan! Ziarele azere au publicat un interviu cu Ion Testimiţanu, care ar fi declarat că Moldova va juca un amical cu Azerbaidjan. Testimiţanu susţine însă că nu a vorbit cu jurnaliştii azeri, dar a precizat că cele două Federaţii se află în negocieri.

Microbiştii din Moldova au fost dezinformaţi de publicaţiile sportive din Azerbaidjan. Acestea au scris că pe 26 mai, în Austria se va desfăşura un meci amical dintre Moldova şi Azerbaidjan. Site-urile sportive din această ţară au publicat şi câteva interviuri cu jucătorii moldoveni care evoluează în campionatul azer. Astfel Vadim Boreţ şi Denis Calincov s-au dat cu părerile despre meciul "fantomă". Mai mult decât atât, în mass-media din Azerbaidjan a apărut şi un interviu cu Ion Testemiţanu.

ION TESTEMIŢANU, antrenor secund al naţionalei Moldovei
"Eu nu am dat nici un interviu. Presa a inventat totul. Ei au scris cum au vrut, că eu sunt antrenor, că eu m-am înţeles cu cineva. N-am vorbit cu nimeni din Azerbaidjan."

Testimiţanu a ţinut să precizeze că se duc tratative pentru un amical între Moldova şi Azerbaidjan.

ION TESTEMIŢANU, antrenor secund al naţionalei Moldovei
"Cu Federaţia din Azerbaidjan suntem la nivel de discuţii. Asta da, eu pot să spun. Dar nu-i sigur nimic."

Vicepreşedintele FMF, Radu Rebeja, a declarat anterior pentru Publika TV că naţionala va pleca în Austria doar dacă îşi va găsi adversari pentru meciuri amicale. Iar partida Moldova - Azerbaidjan este doar un zvon ce a apărut în presă.

Comentarii

  1. информация о матче есть на официальном сайте федерации футбола Азербайджана

    RăspundețiȘtergere
  2. In schimb niciunul dintre oficialii FMF NU a confirmat-o. Mai mult decat atat, au infirmat-o. Atat Rebeja, cat si Testimitanu au declarat ca nu s-a stabilit nimic deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://rutube.ru/tracks/3035355.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune