Arena Publika, duminică, la 10 seara

Marți s-a lansat Publika TV. De miercuri se muncește în regim normal. Îmi place cum arată la televizor. Cu mici excepții despre care prefer să nu vorbesc. Nu că mi-ar fi frică să nu mă dea afară. Pur și simplu vreau să cred că micile neajunsuri vor fi înlăturate. În plus, nu îmi critic niciodată colegii în public.

Despre știrile din sport. Ne dorim să dăm mai multe, dar nu avem spațiu. Ne limităm la cele mai interesante. Sper că odată cu trecerea timpului colegii de la politic, economic sau social vor mai obosi astfel încât vor face mai puține știri, iar nouă, celor de la sport ne va rămâne mai mult spațiu :). Deocamdată am reacții doar de la prieteni. Deși am crezut că vor fi păreri și pe acest blog. Știu că anonim nu se poate. Am restricționat accesul anonimilor. Bărbații adevărați spun lucrurilor pe nume fără să le fie frică. Cu atât mai mult că eu accept critica.

Duminică, de la 10 seara, urmează primul talk-show de sport. Invitați vor fi Nicolae Piatac, vicepreședinte al Comitetului Național Olimpic, Neli Berezovschi, fostul viceministru al Educației și Anatolie Zolotcov, viceministru al Construcțiilor și Dezvoltării Regionale. Dacă aveți întrebări le puteți lăsa pe acest blog. Voi încerca să le adresez pe toate. Până duminică, urmăriți știrile din sport la Publika TV. Aveți programul mai jos:

luni-vineri (timpi aproximativi)
0.45, 7.40, 8.40, 9.40, 10.40, 12.40, 13.40 (ru), 14.40, 19.40, 20.40 (ru)

Comentarii

  1. Ai facut bine ca ai restrictionat accesul anonimilor, demult trebuia.
    Cit despre reactii la lansarea Publika cred ca ai citit deja aici: http://ivangoncearuc.blogspot.com/2010/04/publika-tv-primul-pas-cu-dreptul.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Presupun ca pe cel de la constructii l-ai invitat pentru a discuta despre lipsa infrastructurii sportive de la noi.

    De un Stadion Naţional cu siguranţă îl vei întreba tu, eu aş vrea să-l întreb în câte zeci de ani crede domnul că vom avea o sală polivalentă modernă, nu neapărat la Chişinău.

    PS: Sper voi să fiţi mai buni decât cei de la politic, care, nu ştiu de ce, o dau în bară frecvent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Il cunosc pe Sandu Grecu inca de cind realiza emisiunea Fotbal Hebdo de la Moldova 1 . . . si cred ca daca a reusit acolo sa faca emisiuni bune intr-un mediu unde sportul era plasat pe ultimul loc, atunci am toata incredere ca la Publika va reusi mult mai mult.

    Totodata as vrea sa intreb daca, in pofida faptului ca Publika e un post de stiri, s-ar putea ca in viitor sa vedem marile competii sportive la acest post? Olimpiade, Campionate mondiale, C.L, etc. Pt ca eu unul m-am saturat sa vad aceste competitii la Pervyi canal sau la TVR 1 care mai mereu e bruiat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gindeam la o emisiune de si despre fotbalul de la noi,dar daca e vorba despre sport in totalimente si asta e bine...Succes.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ivan, da, am citit. Urmaresc blogul tau

    Alex Cozer, mersi de intrebare. Neaparat i-o pun :)

    Anatolie, multumesc pt apreciare. Imi doresc mult sa transmitem evenimente sportive majore. Totul depinde de bani, cat de mult vor costa drepturile de televizare.

    Alex of, normal ca vom pune accentul pe fotbal. Chiar si duminica vom discuta si despre fotbal, in special DN

    RăspundețiȘtergere
  6. sadule staruite sa nu le permiti prezentatoarelor sa schimononseasca numele echipelor, jucatorilor, antrenorilor sa nu ajungemti ca sportul de la jurnal tv,
    defapt eu speram ca va fi o emisiune de fotbal.. dar.. va trebui sa mai asteptam.. convinge-ti shefii ca titlurile sportive sa fie anuntate in intro-ul stirilor.

    Intrebare pentru invitati:
    se planuete deschiderea vre' unei sali de sport?
    si cite sali de sport au fost dechise in ultimii 8 ani?

    Bafta!

    p.s: sunt insetat de stiri din divizia nationala.. fa ceva in directia asta..

    RăspundețiȘtergere
  7. Vano, vom avea multe stiri din DN. Deocamdata n-am avut ocazia sa le facem, am aparut abia marti :)
    Mersi de sfaturi. Lucram mult in directia asta. Ne perfectionam treptat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Olá amigo! Como não entendo nada sobre o futebol daí de vocês, limito-me a dizer que teu espaço continua muito bonito e bem ilustrado.

    Ah! Aguardo uma visita. Rsrs.

    Abraços e ótimo fim de semana.

    Furtado.

    RăspundețiȘtergere
  9. 1.Cum se intelege in prezent comitetul olimpic cu ministerul tineretului si sportului, pt ca in perioada defunctei agentii conduse de A.Cimili au existat mai multe neintelegeri intre acestea?
    2. De ce N.Juravschi nu mai are concurenti la sefia CO, sau mai bine zis nu a avut la ultimele alegeri?
    3. Se mai implica ministerul constructiei in edificarea bazei olimpice de la Romanesti?
    4. E bine stiut ca absolventii de la USEFS refuza sa mearga in sate sa predea educatia fizica. In aceste conditii obiectul ajunge sa fie predat de profesori nespecialisti. Ce facem cu educatia fizica in scolile din sate?
    5. Ce se mai aude cu proiectul lui V.Bologan, sahul la sate?
    In rest numai bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc V. Cred ca ultimele doua intrebari sunt pentru o alta emisiune. Oricum mersi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune