Balint vine la Arena Publika


Gabi Balint va fi prezent la emisiunea Arena Publika de duminică seara. Selecționerul Moldovei va vorbi despre derby-ul Zimbru - Sheriff, pe care-l va urmări din tribune, și despre echipa națională. Dacă aveți întrebări pentru tehnicianul român le puteți adresa în secțiunea comentarii de pe acest blog.

Duminică, 18 aprilie, ora 22.05, Arena Publika, cu Gabi Balint.

Comentarii

  1. super,
    sandule fa-te in zece da ma fa rost de timp pentru o noua emisiune pe la mijlocul saptaminii!

    RăspundețiȘtergere
  2. In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram(interactionam)prin schimb de linkuri.As dori sa postati pe prima pagina un link cu site-ul pokeronlinebonus.ro , in schimbul acestui serviciu eu urmand sa va postez cate un link pe pokeronlineking.com (page rank3) , perlapoker.com si inca doua bloguri cu continut de poker.In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.
    Cu speranta ca oferta mea este avantajoasa,astept colaborarea cu dumneavoastra.

    Cu respect
    Sergiu

    contact @ pokeronlinebonus.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este rusinos pentru un selectioner sa-i faca echipa secunzii? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorim o emisiune de analiza a principalelor campionate europene, sa zic duminica, nu doar discutii referitor la fotbalul moldovenesc, stiu, e important, dar la moment e doar o comedie trista acest campionat al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  5. interviu cu Maxim Potirniche pe
    http://fcacademia.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Generatia google, va dau un sfat, ca un frate mai mare. Lasati calculatorul si mai puneti mana pe o carte. Mai cititi din istoria fotbalului si veniti la meciurile din campionatul Moldovei. Asa cum sunt ele o comedie. Cum vreti voi sa avem fotbal? Din ce sa plateasca conducatorii de cluburi salarii sau antrenorii de copii care sa formeze acei super-jucatori? Crezi ca Barcelona ar exista daca ar juca mereu fara spectatori?

    Vrei sa mergi si tu sau copiii tai vreodata la un meci adevarat in Moldova? Sau vrei inca 100 de ani sa te uiti la fotbal doar la televizor. Eu am avut ocazia sa vad fotbal adevarat din tribune. Mi-ar fi mai usor sa vorbesc despre Spania sau Italia. Prefer, insa, sa vorbesc despre fotbalul nostru. Pentru ca vreau sa ajungem si noi vreodata sa avem fotbal adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Sandu! Ulimul tau comment rupe :) "generatia Google"... De acord cu tine 100% cum sa avem fotbal de calitate cind copii din ziua de azi shtiu regulile fotbalului mai mult de la jocurile PC... E trist dar adevarat... Mai rar acum poti sa vezi pe stadioane copii care joaca fotbal, sau in general carora le place sportul

    RăspundețiȘtergere
  8. Patriotismul e doar un capriciu naiv, ma refer la fotbalul moldovenesc, multe lucruri se pot scrie; revin insa pe pista materialismului, platesc sa obtin ce e mai bun, cred eu aici nicidecum nu se refera la fotbalul nostru, DA, el trebuie ajutat si tot asa, sa o spun asa: sa aleg intre MU-Chelsea la un pret de 200 Euro in tribune sau Zimbru-Sherrif, fie chiar gratis, sigur aleg primul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune