sâmbătă, 24 aprilie 2010

N.Juravschi la Arena Publika

Nicolae Juravschi, preşedintele Comitetului Naţional Olimpic va fi invitatul emisiunii Arena Publika duminică seara, de la ora 22.05. Poţi să-i adresezi întrebări şefului de la CNO direct în comentariile de pe acest blog.

Carte de vizită

Nicolae Juravschi
- Născut la 8 august 1964
- Singurul moldovean care are în palmares două titluri de campion olimpic: Seul, 1988 (caiac-canoe, alături de Viktor Reneiskii, proma de 500 şi 1000 metri).
- În 1996 a câştigat argintul la Olimpiada de la Atlanta
- Este de 8 ori campion mondial la caiac-canoe
- A fost desemnat cel mai bun sportiv moldovean al secolului
- Din 2001 este preşedinte al CNO7 comentarii:

 1. Cum poate comitetul olimpic sa cheltuiasca 6 milioane de lei intr-un an? eu asta nu inteleg, dupa ce ei nu finanteaza nici un eveniment sportiv. tot ce se face se face pe banii de la minister

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Juravschi, Olga Cristea încă mai aşteaptă apartamentul promis de dumneavoastră, apartament pe care-l merită ceva mai mult decât şoferul unui fost preşedinte.

  Când servim o ceaşcă de ceai la Olga acasă ?

  RăspundețiȘtergere
 3. salut sandu unde se poate de gasit emisiunea cu domnul balint la arena puclika si cu ion testimiteanu ca foarte mult as dori sa o vizionez pe prima ati pus-o pe sait insa pe a doua nu inteleg de ce nu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut, Sandu. Ar fi bine sa postezi Emisiune pe internet, caci nu totsi au posibilitatea sa o vizioneze la TV(de exemplu eu)...
  Iar daca ea este undeva pusa si eu nu stiu pune te rog link-ul.
  Mersi anticipat.

  RăspundețiȘtergere
 5. toate emisiunile le gasiti aici:
  http://www.publika.md/emisiuni/arena-publika_531.html

  RăspundețiȘtergere