Secretul transformării miraculoase a Zimbrului

Aveţi puţină răbdare. Vă spun mai jos secretul.

Zimbru a câştigat 8 meciuri consecutive în campionat după o pauză de 12 ani! De fapt Zimbru a câştigat tot în această primăvară şi se află detaşat pe primul loc într-un clasament neoficial al returului. Deci se poate. Chiar şi cu salarii mici, fără vedete, cu jucători de la propria şcoală. Dacă juca astfel din startul campionatului se bătea acum la titlu.

Care este secretul? De fapt, schimbarea s-a produs mai puţin la echipă şi mai mult la nivel de conducere. Ivan Tabanov a ştiut să-l convingă pe directorul Gheorghe Juravel, iar acesta, la rândul lui, a ştiut să-i explice preşedintelui Andrei Cecetov că fotbal fără bani nu se face. Astfel, jucătorii de la Zimbru au început să încaseze din martie prime pentru victorie. Mai mult decât atât, aceste prime cresc de la meci la meci, în funcţie de victoriile obţinute consecutiv. Această creştere se va opri şi va reveni la suma de start abia atunci când Zimbru va întrerupe seria de victorii.

Nu cunosc suma, dar bănuiesc că jucătorii de la Zimbru au ajuns după 8 victorii la rând să joace pe o primă respectabilă. Abia aştept derbyul de duminică, cu Sheriff.

Comentarii

  1. Nice. Chiar e o bună metodă de a motiva jucătorii.
    Salarii mici, dar cu prime în creştere la victorii - o idee bună.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate va face treaba in meciul cu sherif si ii va face , si vor primi si inca mai mult, si vor ajunge cit se poate de sus

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca secretu este ca au si adus citiva jucatori de valoare care motiveaza bine tineretu echipei.Sosnovchi este un plus foarte mare,un jucator cu o experienta foarte mare.Succes Zimbru in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. dada,prime de 700 lei !!! si 100 lei kare ies la din rezerva! sa fim seriosi ? rusine sa le fie la conducerea de la Zimbru !!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune