7 poze pe ziar


De ce nu? De ce să nu postez o poză alături de cel mai mare sportiv moldovean din toate timpurile, Nicolae Juravschi? Pentru că doar această calitate, de cel mai bun sportiv, mă poate face să mă mândresc că îl cunosc. O dată pot face şi acest lucru. Orice personalitate, mai ales din domeniul în care activez, este binevenită pe acest blog.

Altceva este dacă Nicolae Juravschi în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic apare de 7 ori, în poze, în paginile ziarului Sport Plus, publicaţie ce aparţine CNO. S-a întâmplat astăzi. Şi au mai fost şi alte dăţi. Înţeleg că e ziarul CNO. Dar nici chiar aşa. Şi nu zic că e vinovat Juravschi de faptul că cei care fac acest ziar sunt... caut un cuvânt frumos... aşa cum sunt, vai mama lor. Dar chiar aşa de mult să-ţi iubeşti şeful?..

De conţinutul ziarului Sport Plus nu prea am ce spune. E ca un organ de partid din raionul Făleşti, prin anii 80 ai secolului trecut. Preţul 3 lei.

Comentarii

  1. Sandu imi pare ca deamu intreci masura(sint de acord cu tine ca poate au exagerat cu pozele cu Domnu Juravschi) dar oricum ziaru Sport Plus este un ziar pe care tare multi il citesc saptamina de saptamina si gasesc multe stiri interesante(aici ma refer mai mult la persoanele care nu pre dispun de internet ).Si inka un plus mare pentru acest ziar este ca este in limba de stat unu din tare putinile ziare de sport in limba de stat si in plus si pretu este convenabil pentru oricine chiar si pentru un copil care ii place mult sportu asa .

    RăspundețiȘtergere
  2. ok. e parerea ta si o respect. am si eu parerea mea. si o motivez:
    1 pagina - o poza mare cu o scena pe care sunt mai multi oameni. Cu greu ii recunosc pe Juravschi si Filat. Deasupra pozei un titlu: "Armonii olimpice in miez de ciresar". Mai mult nimic. A, undeva sus in colt o stire: Shaver a realizat dubla la turneul consacrat Zilei Olimpice. Cine este acest Shaver? Vreun sportiv ceva. Urmeaza sa aflu mai departe.
    Pagina 2. Doua mesaje cu ziua mondiala olimpica, unul a lui Juravschi, al doilea a lui Rogge. ok
    Pagina 3-4. Un reportaj de la concertul organizat de CNO. Un mic citat: "Participantii la manifestatie i-au intampinat pe oaspetii de onoare ai sarbatorii cu aplauze indelungate...". Trec peste cateva pagini pt ca nu am timp. Ajung la 8-9. Acest Shaver este denumirea unei avicole, care a castigat turneul de mini-fotbal pentru amatori organizat de CNO. 2 pagini!!!!!!! A fost si 4 pagini intr-un ziar!!!!!!!!
    Bai, fratilor. Cer scuze ziarului raionat Flacara din Falesti, care e 10 clase peste Sport Plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Despre campionatul mondial de fotbal s-au dat doar rezultatele din primul tur al fazei grupelor, undeva intr-o colonita care nici nu se vede. Si mai mult nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu poate ai dreptate(eu acum foarte rar cind citesc acest ziar deoarece tot ce este acolo eu gasesc pe net ) si de aceea nu pot spune multe despre dinsu dar cu mai mult timp in urma cind era DAghi redactor sef imi placea,era multa informatie buna in dinsu .Si posteru de pe ultima pagina tot era frumos cu diferiti fotbalisti . Amu ma abtin sa comentez ceva despre ziar..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune