Aplauzele disperării

Pe siteul FMF am găsit o poză genială (bănuiesc că a fost făcută de Boris Harcenco).
Mihai Ghimpu (preşedintele ţării), Nicolae Ciornîi (patronul Zimbrului), Victor Catan (ministrul de interne) şi alţi barosani din Chişinău aplaudă jucătorii echipei Sheriff Tiraspol după a 7-a Cupă a Moldovei. Dacă eram în locul lor mă ascundeam undeva să nu mă vadă nimeni.

Comentarii

  1. Excelenta observatie!
    Am crezut ca v-ati lasat de blog-uri.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce sa te ascunzi Sandule? ... la urma urmei e un gest de Fair Play - sa recunosti Campioana tarii, respectiv detinatoarea Cupei! La ascuns si dat cu parerea moldovenii sunt buni, insa la treaba ... mai putin... Slab articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. e si normal ca aplaudau, asa si trebuiau sa faca, asa se face oriunde, campioana se aplauda si se recunoaste ca a cistigat bine-meritat titlul. Cit tine de partea politica a intrebarii, mai bine de nu amestecat fotbalul cu politica ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa se ascunda de rusine. E rusinos sa ai o asa baza ca Zimbru si sa te bati pentru locul 4. E rusinos ca in Chisinau, capitala statului, nu avem o echipa ca sa se bata la titlu. E rusinos pentru ca un presedinte de tara nu are acces pe tot teritoriul tarii si aici ma refer la Transnistria (si nu vorbesc doar de Ghimpu, e valabil si pentru Voronin, Lucinschi si Snegur)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sportul e Sport Sandu! Nu baga politica!
    Nu degeaba in timpul jocurilor olimpice, grecii, spartanii, ligurii si alte popoare care se razboiau lasau armele pentru acest minunat fenomen.
    The winner takes it all, the looser is stangind small!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune