Epureanu

Alexandru Epureanu este reprezentantul noii generații de fotbaliști, debarasați de complexul de inferioritate și de ideologia comunistă. Are o altă mentalitate și o gândire modernă, dar cel mai important: corectă. Alexandru Epureanu este reprezentatul generației care cântă imnul țării înaintea fiecărui meci al naționalei și care vorbește româna pe teren chiar dacă este plătit de Rusia. Realist, recunoaște că fratele său, Sergiu a avut mai mult talent, dar infinit mai mult ghinion. Eu aș adăuga faptul că Alexandru este mult mai serios. Tocmai de aceasta a ajuns să joace la unul din cele mai mari cluburi din Europa de Est și a ajuns să fie cel mai scump fotbalist moldovean din toate timpurile. De departe cel mai scump, de unde vine și concluzia că este și cel mai valoros.

În Moldova au fost multe talente despre care s-a vorbit mult și s-a spus că vor ajunge mari. Nu vreau să dau nume. Cei pasionați de fotbal le știu. Dar au fost și fotbaliști despre care s-a vorbit puțin, dar au ajuns mari. Cei drept mai puțini, dar au fost. Unul dintre ei este și Alexandru Epureanu. Îmi mențin afirmația făcută acum 3 ani, când am spus că Epureanu este jucătorul moldovean care ar putea juca la orice club din lume. Și asta pentru că pe lângă talent și fotbal, Sandu Epureanu este în primul rând o persoană serioasă.

Comentarii

  1. Buna ziua!

    Suntem interesati de un schimb de link-uri intre http://www.uefachampionsleague.ro/ si http://sandugrecu.blogspot.com. Daca exista un interes si din partea dvs. asteptam un raspuns.

    Altfel, mult succes,
    Narcis (echipa@uefachampionsleague.ro)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune