Germinator - 4

Nu mi-a plăcut niciodată fotbalul german. Până în 2006, când Klinsmann a reușit să facă o echipă spectaculoasă, cu care a fost la un pas de titlu. Merita mult mai mult Germania să ia Cupa acum 4 ani, dar Italia a fost mult mai norocoasă.

Germania a făcut spectacol aseară în meciul cu Australia, 4-0. A fost cea mai spactaculoasă partidă a Mondialului african din cele jucate până acum. Un 4-0 meritat, după ce cu o zi înainte de meci, nemții s-au dus la cinematograf să vadă filmul ”Terminator-4”. Cine s-a gândit că anume germanii vor salva Mondialul, care până la meciul de aseară a fost departe de ceea ce am așteptat.

Confirmare vin și datele statistice, care arată că din primele 10 goluri ale mondialului niciunul nu a fost marcat de un atacant.

M-a dezamăgit Serbia, bătută de Ghana cu 1-0. Trebuia probabil să țin cont de faptul că africanii joacă la campionatele mondiale un altfel de fotbal decât la Cupa Africii pe Națiuni. Și asta pentru că am mizat pe o victorie a Serbiei cu... 3-0 :)). Ghana poate produce surpiza Mondialului doar dacă nu vor intra din nou în jocurile de culise așa cum s-a întâmplat acum 4 ani.

foto: www.prosport.ro

Comentarii

  1. http://alexosipov.blogspot.com/2010/06/fotbalul-este-un-razboi.html

    un articol interesant despre fotbal scris de Ian Buruma

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune