Omul din umbra Mondialului


Vreau să vă prezint în câteva rânduri omul din umbra ediţiei speciale "Mondial cu Sandu Grecu" de la Publika TV, care apare în fiecare seară, de la 23.30. Un om care munceşte de două ori mai mult ca alţii şi care bagă suflet în ceea ce face. Un om care face meseria de producător de mai puţin de două luni, dar care a devenit într-un timp foarte scurt cel mai bun producător cu care am lucrat vreodată. Un jurnalist de 24 de carate ce face parte din noul val al cronicarilor sportivi pe care-i numeri pe degetele unei mâini.

Se numeşte Ivan Goncearuc. Chiar dacă are nume rusesc el este basarabean şi spune că de fapt are nume ceh, Ivan, cu accentul pe "i". L-am cooptat cu mare greu în echipa Sport Publika TV, dar s-a meritat fiecare clipă de efort pe care am depus-o. Dacă am avea măcar 10 jurnalişti sportivi ca el în Moldova am avea şi noi presă sportivă de calitate.

Ivan este sufletul emisiunii "Mondial cu Sandu Grecu". Conduce o echipă mare din spatele decorului şi o face aproape perfect, mult mai bine decât orice mare maestru al regiei de pe la alte gospodării. Încă o dată, pentru că pune în primul rând suflet în ceea ce face. Iar eu, la rândul meu, pot răsufla în afârşit uşurat pentru că am alături un adevărat producător al emisiunilor de sport.

Comentarii

  1. http://alexosipov.blogspot.com/2010/06/fotbalul-este-un-razboi.html

    un articol interesant despre fotbal scris de Ian Buruma

    RăspundețiȘtergere
  2. da-tii bataiei face-ti o treaba buna, ar fi bine un asa specialist si in departamentul de stiri,

    ca nu prea se vede calitate si nici continuitate, nu mai zic de stirile din sportul autohton.
    Bafta si la munca!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune