De ce Rapid Ghidighici vrea să se bată la titlu

Am greșit puțin atunci când am spus că Rapid Ghidighici își dorește un loc de cupele europene. Rapid are ca obiectiv CEL PUȚIN locul 3 în campionat! Obiectivul a fost trasat de președintele clubului, Victor Ostap, revenit oficial în fotbal.

Curajos obiectiv și totodată greu de realizat, chiar foarte greu. Dar îmi amintesc din nou de perioada mea la FC Beșiktaș, când înainte de startul campionatului nu credeam nici în ruptul capului că putem fi printre fruntașe, cu atât mai mult nici nu-mi trecea prin minte că am putea defila prin Divizia A.

Pe ce se bazează Ghidighiciul? Ei zic că pe lotul de jucători. Trioul ex-zimbrist Franțuz - Manoliu - Livandovschi pare a fi principalul argument. Mai este experimentatul portar Alexandru Chirilov, fost pe la Sheriff și Arsenal Kiev. Super-talentul Sheriff-ului, Alexandru Pașcenco, unul dintre transferurile-șoc ale verii. O linie de fund foarte tânără, dar de mare valoare în frunte cu Berbinschi, la care se alătură Boeștean, Maxim Cebotari și Ochincă (fost pe la Gloria Buzău) și bineînțeles atacantul Alexandru Maxim, revenit acasă din Belarus.

Bomba însă va sosi la Chișinău abia săptămâna viitoare, după ce-și ridică viza de la Londra. Internaționalul ghanez David Telffer, un jucător care evoluiază pe post de mijlocaș defensiv și care posedă o disponibilitate la efort ieșită din comun. La toate acestea se adaugă un control excelent al balonului și detenta impresionantă. O să-l vedeți. Este un fotbalist veritabil și are un meci la nationala Ghanei, care a fost la un pas de semifinale la Mondialul african.

Pe scurt, Rapid arată bine pe hârtie. A rămas doar să confirme și pe teren. Altfel spus, Sheriff și Dacia ar putea avea un adversar pe măsură. Să vedem, a mai rămas puțin până duminică.

Mâine nu ratați pe blog, dar și la Publika TV, o știre în exclusivitate, care o să vă impresioneze.

Comentarii

  1. Eu sint fan Dacia dar vreau sa vad cum va juca Rapid contra Seriff si Zimbru. Ar fi bine Rapid sa fie foarte puternic si sa ajute Dacia sa cistige campionatul

    RăspundețiȘtergere
  2. Forza Dacia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    toti la stadion joi la ora 19

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca oricum Rapin are valoare si asteptam cu nerabdare acest inceput nou de campionat care pare a fi fosrte interesant...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu-le,tu ce parere ai despre echipa Rapid?, cum crezi v-a face fata in acest campionat?

    RăspundețiȘtergere
  5. in primul rind sa ai un primul 11 puternic asta e bine :) dar totusi ar fi si mai bine ca sa fie si substitutile cit de cit bune !

    RăspundețiȘtergere
  6. Rapid pe lângă lot trebuie să mai aibă şi antrenor. Şi cel mai important lucru (cu părere de rău) influenţă şi trecere la arbitri şi federaţie. Altfel e greu.
    http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/07/romania-ne-ajuta-nu-doar-vorbeste.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandule eu cred ca Rapid nu va conta in lupta pentru titlu.Acolo sunt alte formatii care au pretentii.Prima ar fi Sheriff.A doua sa spunem ca ar fi Dacia cu Dobrovolschi pe banca.A treia favorita o vad pe Zimbru.Dupa care vine Iskra.Pe Rapid nu o vad in primele 4.Si sa nu uitam de Olimpia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua. Exista o adresa de email pe care puteti fi contactat? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. adresa de mail:
    alexandru.grecu@publika.md

    RăspundețiȘtergere
  10. Sandu, spune-ne stirea, nu pot pleca linistit la stadion)

    RăspundețiȘtergere
  11. shi eu ashteptttttttttt

    RăspundețiȘtergere
  12. Intentionam sa scriu despre schimbarea denumirii echipei Viitorul Orhei, dar n-am mai avut timp. De altfel, stirea a fost data astazi prima data la Publika TV. Tot la Publika veti afla primii amanunte despre noii patroni ai celor de la Orhei, dar si despre noua sigla a clubului

    RăspundețiȘtergere
  13. parera mea e ca zboara prea sus rapidul,o fi avind ei cununa de "stele" ale fotbalului moldovenesc,insa mai e necesar si un antrenor pe masura "stelelor" , "bombelor" sau petardelor,este strict necesar sa existe si legaturi de jok,care nu cred eu ca sau realizat intr-o perioada atit de scurta,aceste obiective/declaratii seamana foarte mult cu dceclaratiile si obiectivele celor de la zimbru,care de vreo 4 ani tot bat seriful si iau campionatul....pe hirtie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune