vineri, 30 iulie 2010

EXCLUSIV. CIO a dat 30.000 euro pentru Casapu

Comitetul Național Olimpic a obținut de la CIO 30 de mii de euro pentru Tudor Casapu!

Vă reamintesc că fostul campion olimpic de la Barcelona 1992, Tudor Casapu este internat la un spital din București, unde așteaptă să fie operat. Casapu are nevoie de transplant de ficat, intervenție care costă circa 100 de mii de euro.

Nicolae Juravschi, președintele CNO și membru PLDM, a insistat la Comitetul Internațional Olimpic pentru ca CIO să doneze o parte din banii necesari pentru operație. Pe lângă 30 de mii de euro obținuți de la CIO, Casapu va fi susținut financiar de Guvernul RM, primăria capitalei și Ministerul de Interne, unde Tudor Casapu este angajat în calitate de specialist principal la Clubul Sportiv Dinamo.

“Vreau sa te rog sa nu îți mai faci griji. Mai departe noi vom asigura tot necesarul. Este de datoria noastră sa facem acest lucru”, i-a spus Filat lui Casapu cu câteva zile în urmă când l-a vizitat pe campionul olimpic la spital.

Mă bucur sincer că moldovenii s-au mobilizat cu toții atunci când a fost vorba de susținerea (nu doar morală) unui mare campion. Aici am tot respectul pentru conducătorii noștri.

6 comentarii:

 1. Sandu, daca ti s-ar face o oferta mai buna, mult mai buna, ai pleca de la Publika?

  RăspundețiȘtergere
 2. Где можно узнать реквизиты банковского счета, открытого для помощи Тудору Касапу?

  http://wsport.free.fr/weightlifting.htm

  RăspundețiȘtergere
 3. Contul bancar il puteti afla daca sunati la Ministerul Tineretului si Sportului sau la Comitetul National Olimpic

  RăspundețiȘtergere