duminică, 4 iulie 2010

Marcel Moraru, managerul general al Daciei, la Arena Publika

Ora 22.05, astăzi, duminică, 4 iulie, la Publika TV.


În această seară la Arena Publika vom discuta despre participarea echipelor moldoveneşti în cupele europene. În special ne vom axa pe Dacia şi Olimpia, care a dat startul sezonului 2010-2011.

Invitatul emisiunii va fi managerul general al FC Dacia, Marcel Moraru. Îi puteţi adresa întrebări direct aici, în comentarii.

E clar că e greu să treci de la Olanda - Brazilia şi Germania - Argentina la primul tur preliminar al Ligii Europa, dar nu putem ignora fotbalul nostru, cu care urmează să visăm încă mult timp înainte. Cu atât mai mult cu cât Publika TV intenţionează să transmită în premieră un meci de fotbal în direct, joi, returul dintre Dacia şi Zeta. Dar despre asta voi reveni cu detalii mâine sau poate chiar diseară, la Arena Publika. Aştept întrebări.

4 comentarii:

 1. Pentru marcel: care sunt atributiile lui in club si pe ce perioada a semnat cu dacia?

  RăspundețiȘtergere
 2. la prima faza nu a fost penalty. la a doua a fost

  RăspundețiȘtergere
 3. sandule mai intreaba-l te rog pe marcel daca se planueste transmisiunea meciurilor daciei din divizia nationala si cupa moldovei?

  caci transmisiunea prin internet este cea mai proasta calitate.

  RăspundețiȘtergere
 4. Scuza, abia acum am vazut ca ai mai dat si alte intrebari. Imi pare rau. Data viitoare voi fi mai atent, toata emisiune. Noroc

  RăspundețiȘtergere