Publika TV - primul meci de fotbal live


Publika TV a semnat astăzi un parteneriat cu FC Dacia, care presupune transmisiunea în direct a meciului Dacia - Zeta, contând pentru preliminariile Europa League. Evenimentul, adică momentul semnării contractului s-a dat în direct la TV. Marele eveniment, adică meciul va avea loc joi, de la ora 19.30.

Acesta va fi primul meci de fotbal transmis în direct și în exclusivitate de Publika TV. Un eveniment pentru Departamentul Sport pe care vrem să-l organizăm la cel mai înalt nivel. Pentru aceasta vom aduce special de la București CARul cu care s-au transmis partidele din Champions League, plus o echipă de 20 de oameni care au experiență în domeniu și care au în spate zeci de transmisiuni de fotbal în direct, de la meciuri de talie mondială cum ar fi grupele Champions League și Europa League.

În plus, începând de mâine, în grila de emisie a Publika TV vor apărea ediții speciale dedicate meciului Dacia - Zeta, totul culminând cu ziua de joi, când vom avea intervenții în direct de la Stadionul Zimbru unde se va juca partida practic din oră-n oră. Așadar, la Publika TV urmează 3 zile de fotbal, cu multe personalități din fotbalul moldovenesc și o ediție specială cu finanțatorul Daciei, Adlan Șișhanov, cred că miercuri, la emisiunea ”Zi de zi”.

Comentarii

  1. super stire, cred eu va fi o experienta interesanta pentru voi si un produs foarte bun pentru telespectatori...
    Speram ca in acest mod, va creste calitatea transmisiunii meciurilor si la alte canale...

    RăspundețiȘtergere
  2. sandule daca il inviti pe adlan fa un anunt din timp ca lumea sa stie ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ok
    mai degraba Adlan va veni dupa meci, vineri, de la ora 15.10

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune