Răzbunarea Olimpiei


La fotbal ocaziile se răzbună. Mai este o zicătoare: roate vieții se învârte. Sheriff a câștigat milioane anul trecut și datorită echipelor moldovenești, care au acceptat amânarea partidelor din campionat. Chiar dacă într-o măsură foarte mică, dar faptul că Sheriff avea timp să se pregătească în liniște pentru partidele din Europa, i-a adus rezultate unice pentru fotbalul moldovenesc, atât ca performanță, cât și ca bani.

Ei bine, Sheriff n-a acceptat în primăvară o banală deplasare la Bălți, pentru ca suporterii din capitala nordului să vadă și ei pe viu campioana Moldovei. Și asta într-un moment în care tiraspolenii practic erau campioni, iar Olimpia lupta din greu pentru a ajunge în premieră în Europa. Probabil vă amintiți de acel scandal.

Cum roate se-nvârte, Sheriff a ajuns la mâna Olimpiei. A solicitat amânarea meciului din etapa a 2-a, de diuminică, pentru a se putea pregăti, în liniște, pentru returul cu Dinamo Zagreb (1-1, în tur). Răspunsul bălțenilor a venit imediat: nu avem ce discuta cu ei. Pe undeva logic, Olimpia a refuzat reprogramarea partidei, răzbunând astfel refuzul negândit al Sheriffului din primăvară.

Comentarii

  1. Olimpia a procedat foarte corect...
    Ei anul trecu au acceptat reprogramarea meciului cu Sheriff, care a fost reprogramat prin noiembrie, sau decembrie, nu mai tin minte, cert este faptul ca stadionul din Balti nu putea gazdui meciuri la acel moment, lucru penru care, s-a jucat meciul la Tiraspol. Ulterior, in primavara, cind baltenii, au cerut pe undeva justificat, sa joace si ei un meci acasa, au primit un refuz promt.
    Acum ei au procedat foarte corect.
    Plus ca Sheriff-ul ar trebui sa se nvete si sa joace cite 2 meciuri pe saptamina, cum se joaca in majoritatea campionatelor tari din Europa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul la miina Daciei se face Sandulei...Singur ai subliniat in unul din articolele recente despre coalitiile Sherifului(F Tiraspol,Dinamo) si MEGA-coalitie Dacia-Academia-Olimpia...Deci un rezultat negatuiv din partea tiraspolenilor un plus pentru Dacia...;-))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune