Șoc! Dobrovolski a intrat în politică!

Igor Dobrovolski s-a dat în partid! Am aflat asta încă de ieri, dar n-am avut timp să scriu, știți, cu meciul Dacia - Zeta. Am fost șocat. N-aș fi crezut vreodată că Dobrovolski ar fi interesat de politică.

Încă un nume mare din lista celor care au aderat la PLDM m-a uimit foarte mult. Mai bine spus, funcția în care se află Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic. Nu are dreptul moral o astfel de organizație să fie afiliată politic. Asta contravine oricărui principiu moral și sportiv.

Altfel, PLDM s-a mișcat foarte repede și cu cap, reușind să atragă personalități cu autoritate din lumea sportului. Petru Caduc, antrenorul lotului național de box, Mihai Rusu, antrenorul lotului naţional la lupte libere, Veaceslav Gojan, medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice, Victor Cotiujanschi, pugilist, medaliat cu bronz la Campionatul European si cu aur la Cupa Mondiala, Boris Bogus, seful catedrei Educatie Fizica si Sport a USM, Iacob Buhna, presedintele Federatie Kaiac-Canoe, Alexandru Denisiuc, presedintele Federatiei de Yahting, Nicolae Costei, secretarul Federatiei de Volei, directorii Agenţiilor Teritoriale Olimpice din Ungheni, Causeni, Briceni, Hancesti.

Comentarii

  1. Soc credca pentru multa lume!si aceasta s-a intimplat chiar innainte de meci, f interesant,ei au sustinut ca nu vor activa in politica, dar odata ce s-au aliat PLDM-ului atit de oficial, cu cit i-au cumparat oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Degeaba sa bagat Dobric in rahatul politic. O sa ii para rau pe urma

    RăspundețiȘtergere
  3. apropos Sandu ai fost de nota 10 cu plus ieri

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu cum credeti dumneavoastra,pentru ce s-a bagat Dobrovolskii in politica? Cum credeti ce interese are Dobrovolskii cu Filat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdata nu inteleg, dar sigur e ceva la mijloc, o combinatie mai mare, de care ne vom da seama mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  6. principalul ca nu sa facut comunist :D

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))
    pentru mine sunt toti la fel. vorbesc de partidele politice

    RăspundețiȘtergere
  8. Exact ca Patruleasa din Romania. Ea cand zice ceva de sport..numaidecat se incepe cu Soc!...Insa stirea imi place..lasa sportivii nostri sa mai faca politica ca au obosit..

    RăspundețiȘtergere
  9. cum altfel asi fi putut afla eu ca in MD EXISTA YACHTING?!!!
    Multumiri pldm! -))

    RăspundețiȘtergere
  10. Iata te uita, si bogus-demagogu, de la AMN la PLDM si nu ma-s mira dupa alegeri in functie de cine va cistiga se va muta si oaia noastra pierduta(bogus)... nu ma-s mira sa treaca si pe la Commuisti!!!! Sa ne fereasca Dumnezeu de astfel e titpi periculosi spiritual....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune