Steliștii de la Olimpia Bălți vor să le dea o palmă celor de la Dinamo


20 de milioane de dolari pe an au fost făcuți praf de jucătorii de la Olimpia Bălți. 20 de milioane de dolari pe an este bugetul clubului Xazar Lenkoran, iar Olimpia a demonstrat că nu totul înseamnă doar bani.

Nicolae Bunea a declarat la Arena Publika înainte de plecarea spre Azerbaidjan că Olimpia se va califica. Va trece de Xazar pentru că este mai bună, dar și pentru că își dorește mult un duel cu Dinamo București. Secretul l-am aflat ulterior.

Atât Nicolae Bunea, omul care are cel mai mare merit în ascensiunea istorică a Olimpiei, cât și mai mulți jucători din Bălți sunt suporteri ai echipei Steaua București. Eduard Valuță (foto), Alexandru Cheltuială, Mihai Paiuș, Maxim Hovanschi, Sergiu Grițuc și Gheorghe Ovseannicov țin cu Steaua din copilărie și vor cu orice preț să le dea o palmă dinamoviștilor.

”Abia aștept să le arăt celor de la Dinamo ce înseamnă un stelist basarabean. Cristea? Ăsta cred că va sta cu gura căscată mai mult spre tribune. Când va vedea câte fete frumoase vor fi la meci va uita de fotbal...”, le-a spus Eduard Valuță unor prieteni.

La Chișinău a venit astăzi o echipă de jurnaliști de la Gazeta Sporturilor. Aceștia vor merge la Bălți pentru a face un reportaj cu Nicolae Bunea și jucătorii care au azi liber. După cum mi-a comunicat reporterul GSP, Justin Gafiuc, Olimpia este împărțită în două. O parte din jucători se află la Bălți, iar alta la Ternovca. Gazeta Sporturilor vrea să facă un material și cu suporterii dinamoviști din Chișinău.

Comentarii

  1. Mi se pare imposibil ca HAzar sa dispuna de un buget anual de 20 milioane de dolari. Este enorm pentru o echipa din Azerbaidjan indiferent cati petro=dolari ar avea patronul lor. Abia pot cheltui echipele din Romania 5-6 milioane de euro maxim dar si aceste sume sint discutabile. Sint echipe in Primera care au buget de doar 30 de milioane de euro.Pai cu 20 de milioane de dolari isi puteau lua jucatori de trei ori mai buni decat cei pe care ii au. ei nu pot sa bata Olimpia Balti si declara ca dispun de 20 de milioane anual ?? Poate in visele lor erotice!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar au asa buget. Problema lor este ca nu vor jucatori de super-valoare sa mearga in Azerbaidjan

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune