Cosmonauții fotbalului

Cine îmi răspunde: în fotbalul moldovenesc sunt mulți impostori? Oameni care au apărut peste noapte, iar acum țipă ca din gură de șarpe că le știu pe toate și că doar ei au dreptate! Oameni care văd fotbalul din cosmos.

Nu mă consider mare expert. Vorbesc despre fotbal după 24 de ani de când am îndrăgit acest fenomen. Vorbesc pentru că cunosc istoria, cunosc fapte, exemple. Am văzut fotbalul din toate unghiurile. Ca spectator (microbist), ca jucător, ca jurnalist, dar și ca angajat al unui club.

Unii au descoperit fotbalul de câțiva ani. Dar deja se consideră cei mai deștepți. Consideră că pot să prostească lumea. S-o mintă. Sigur, având lângă ei oameni cu mare experiență în domeniu.

Din fericire, acești oameni sunt temporari în fotbal. Azi sunt, mâine nu-s. Ei fac doar praf și seamănă speranță pentru cei câțiva oameni de fotbal, care stau în preajmă. Unii așteptă salariul, alții așteaptă mintea. Să vină. Am pățit-o și eu. Dar asta-i realitatea fotbalului moldovenesc. Azi îl păcălim pe unul, mâine pe altul. Principalul este să nu moară campionatul.

Cât timp nu vom avea investitori serioși, atâta timp nu vom avea fotbal.

Comentarii

  1. Cosmonautii moldoveni:
    1. Juraveli
    2. Cecetov
    3. Chisiliov
    4. Furmuzal
    5. Cojuhari

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, ce sau cine te-a facut sa scrii acest post? Dupa cite imi dau seama is multe intrebari ritorice si ai vrut doar sa-ti eliberezi sufletul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmonauti sint acei ce au jucat prin ligile 3 din USSR iar acum sint cei mai mari in fotbal

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu o vrut sa le spuna pe nume dar sa razgindit

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu Andrei ca cei din conducerea Zimbrului sunt profani in fotbal. La aceasta categorie l-as mai enumera si pe managerul sportiv al Daciei sau ce functie o mai fi ocupind la club, Marcel Moraru.

    interesant ce a avut in vedere Sandu prin acest articol si ce a vrut el de fapt sa spuna...

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la ce folos acest articol, daca nu sunt date exemple concrete. Inteleg, poate dumneavoastra cunoasteti multe lucruri din interiorul fotbalului moldovenesc, dar noi, majoritatea care urmarim blogul, nu prea ne dam seama despre cine este vorba, in mare parte ghicim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei 3 crai de la ZIMBRU (CE-JU-CE) apoi ar mai fi patronul Daciei Adlan si poate acelasi Kisiliov...

    RăspundețiȘtergere
  8. totul e trecator :)

    despre ultima afirmatie sunt de accord cu 100 % - de fapt consider fundamentul de la care vom putea vorbi despre o dezvoltarea mai buna a fotbalului si sportului in intregime in RM.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune