Divizia N. Pariuri :)


Mâine, sâmbără, 21 august, se vor juca meciurile etapei a 5-a a Diviziei Naționale de fotbal. Am promis să fac, uneori, un comentariu a etapei care urmează. Așadar.

Milsami - Iskra. Meciul de la Orhei este cel mai tare al rundei. Se întâlnesc liderele campionatului. O văd favorită pe Milsami și explic de ce. În primul rând pentru că are jucători mult mai valoroși. În al doilea rând echipa din Orhei arată din ce în ce mai bine, de la meci la meci. De partea cealaltă, Iskra rămâne o formație de temut, dar nu va mai realiza ceea ce a reușit anul trecut. Are un lot mai modest, dar sudat. Pronostic: 1x.

Sfântul Gheorghe - Olimpia. A treia lideră a campionatului, Olimpia joacă în deplasare la Suruceni. Bălțenii sunt favoriți clari. Au avantajul că au început sezonul mai devreme, dar și jucători cu 2 clase superiori celor de la Suruceni. În plus, nu uitați de antrenorul Nicolae Bunea, cel care știe să-și ia toate punctele cu echipele mai slab cotate. Dar. Să nu uităm că Sergiu Caraman a furnizat deja prima surpiză a campionatului, după ce a obținut un egal cu o altă lideră, Iskra, 2-2. Pronostic: x2.

Academia - Găgăuzia. Studenții sunt pe val după ce în etapa trecută au umilit pe FC Costuleni cu 5-1. Cele două echipe joacă fotbal total diferit. Favorită certă este Academia, mai ales că găgăujii au și probleme financiare. Pronostic: 1.

Dinamo - Dacia. Chiar dacă a învins în etapa trecută la Otaci, Dinamo este cu un picior în prăpastie. Diferență uriașă între cele două echipe. Cred că Dacia a trece la pas de Dinamo, chiar dacă meciul se joacă la Bender. Pronostic: 2.

Rapid - Nistru.
Ieri, Ruslan Barburoș mi-a spus că pe Nistru o bate orice echipă din Divizia Națională chiar și cu mine în teren :). Am avut cândva ideea de a mă legitima la o echipă pentru a juca măcar un meci în Divizia Națională. Era prin 2005, iar echipa se numea Steaua Chișinău. Se adunau câte 12-13 jucători cu mare greu, așa că era loc. N-am făcut-o atunci, acum e prea târziu. Deși, nu bag mâna în foc că Nistru va termina acest campionat. Pronostic: 1.

Zimbru - FC Tiraspol
. Cel mai echilibrat meci al zilei. N-am văzut Zimbru anul acesta, dar nu prea am încredere. Mai ales după egalul cu Găgăuzia. N-aș paria pe această partidă, unde oricare dintre cele două echipe poate învinge. Pronostic: 1x2.

Sheriff - Costuleni. O singură favorită. Chiar dacă tiraspolenii vin după o partidă istovitoare în play-off-ul Champions League cu FC Basel. E prea mare diferența dintre campioană și Costuleni, la toate capitolele. Să nu se supere pe mine prietenii mei de la Costuleni. Dar cred că ei realizează singuri asta. Pronostic: 1.

Comentarii

  1. Mersi pentru prognoze. Mini v reau sa pun la pariu

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, bun pronosticul! Te citesc zi de zi, uneori intru de 2-3 ori sa vad daca ai postat ceva nou :) Imi pare bine ca ai scris despre Costuleni, care este satul meu de bastina(apropo am jucat si eu ceva timp pentru echipa satului, in sa perioada "romantica", prin campionatul raional, si sa shtii ca eram printre cei mai buni:) ). Respect si astept cit mai multe articole interesante, si despre FC. Costuleni, tot :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok. Stiai ca fotbalistii nu mai sunt hraniti de club dupa infrangerea cu Academia? Nu e bine. Tie iti multumesc pentru ca citesti blogul

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vezi ce surpiza face Costiuleni :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Un Sheriff prea slab si o Costuleni foarte puternica se intersecteaza in maxim o remiza.

    Zimbru are 2 posibilitati acasa: sa piarda cu un scor la limita sau sa scoata maxim un egal. Daca e sa admitem un pariu care va fi anulat de exceptii... cred ca un 3:0 pt gazde nu m.ar surprinde. Ar fi un semn ca Zimbrii se trezesc. In rest, cale libera pt Olimpia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacia campioana! Zimbru in liga a doua!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dute bai tu in liga 15 cu dacia ta pacatoasa si lasa ZIMBRU, sa nu te mai atingi de Zimbru ca dacia voastra va mai trece 300 de ani pina ajungeti ca noi

    FAN ZIMBRU

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Sandu, nu e bine ca fotbalistii nu mai sunt hraniti de club, sunt maruntisuri dar aceste maruntisuri afecteaza jucatorii cel putin din punct de vedere psihologic...
    Prea planuri napoleoniene shi-a facut patronul pe seama echipei, trebuie sa fie conshtient ca pentru primul sezon un rezultat bun ar fi calificarea in primii 10... Or, poate el vrea in Cupele Europene? Patronul treb sa fie mai realist, iar echipa sa ia punctele de la echipele mai mici, si poate sa fure cite unul de la cei din topul clasamentului

    RăspundețiȘtergere
  9. salut.
    nu te doare urechea cand spui "liderele campionatului" sau "A treia lideră"?
    Lider poate fi doar o persoana sau doar o singura echipa, nu mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  10. as vrea sa-mi exprim si eu parerea
    nu sint in tara dar urmaresc cu atentie(pe cit e posibil) campionatul intern...au inceput sa investeasca ceva bani(nu multi dar totusi sint) si in fotbalul moldovenesc, au aparut mai multe portale cu stiri din sport, dar nu se face nimic pu a atrage spectatorii....si nu-mi place ca ne transformam in niste birfashica cei din campionatul romaniei, unde se pare ca patronii cluburilor si nu fotbalistii joaca fotbal....

    RăspundețiȘtergere
  11. si inca ceva....mi-ar placea sa renasca zimbru, de la un timp incoace nimeni nui mai trage atentia.....mi-a placut rezultatul meciului sheriff- costuleni, as dori mult o alta echipa campioana cu toate ca cine nu ar fi nu ar face aceeasi fata in europa....si referitor la pariuri, i-mi pare rau dar sheriff o sa piarda si la tiraspol, dar daca sar califica in grupele CL ar face o imagine moldovei in lume

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim... imagine Moldovei prin ce? Prin simpla prezenta da. Nu cred ca e posibil mai mult de atat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune