Milsami. Adevărul despre apariția clubului


De ce a decis Ilan Șor să investească în fotbal? În memoria tatălui său, Miron Șor, un mare pasionat al jocului cu balonul rotund, care s-a stins în ziua în care trebuia să cumpere FC Dacia!

Ilan Șor, un tânăr, dar prosper om de afaceri din Moldova nu are nimic comun cu fotbalul. A cumpărat în iunie curent echipa Viitorul Orhei de dragul tatălui său, care a decedat acum câțiva ani. Decesul lui Miron Șor a venit exact în perioada în care acesta pregătea toate actele pentru a procura echipa FC Dacia! Anatol Stati se înțelesese cu Miron Șor și asupra prețului, circa 700 de mii de dolari, dar n-a fost să fie.

Bineînțeles, Ilan, fiul lui Miron Șor, știa despre marea pasiune a tatălui. Astfel el a decis să continuie ceea ce a început tatăl său. Numai că într-o altă manieră. A căutat o altă echipă de Divizia Națională, Viitorul Orhei pe care a procurat-o la un preț de 20 de ori mai mic decât cel pe care avea să-l dea pentru FC Dacia. Ilan a calculat tot: ”Mai bine cu acești bani aduc niște jucători de valoare”, a spus tânărul bussinesman, îndrumat și de câțiva prieteni care cunosc fenomenul.

Așa au ajuns la Orhei jucători de la Atletico Madrid, Fenerbahce sau Vitoria Setubal. Dar despre asta aflați deja mâine, la știrile din sport de la Publika TV.

Dacia - Sheriff 0-0

Comentarii

  1. Fiecare jucator daca a fost la Atletico Madrid e mai bun decit toti moldovenii. Numai ca eu nu cred ca lau adus tocmai de la Madrid. Poate a fost la Atletivo cu vrio 10 ani in urma. De ce nu scrii tot. Cum il cheama? Sper ca Kun Aguero

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.publika.md/revelatia-milsami-se-intareste-cu-jucatori-de-la-atletico-madrid--fenerbahche-si-poli-timisoara_76421.html, mda cum vad milsami va lupta pentru titlu sezonul acesta,va fi interesant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-s de acord aici, Sandu, jucatori de valoare e bine, dar nu uita de aceea ca nu au jucat impreuna, nu au fost la cantonamente, e cam greu de schimbat jumatate de echipa si sa te lupti pt titlu (exemplul Sheriffului nu se accepta). Sa vedem ce vor arata ei pe teren si citi vor ramine in echipa dupa un an)
    Sper sa le iasa bine si sa lupte pt locurile 2-5)

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place ca blogul tau e unic
    cine mai face asa stiri ca ale tale?????
    ar trebui saiturile de footbal sa ia exemplu si sa faca stiri cu investigatii, analize ca ale tale, pronosticuri

    succes

    RăspundețiȘtergere
  5. Si apropos de pariu, FC Olimpia - CSCA-Rapid 3-0 .... dar drumul e luuung pana la final!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu,poti sa imi dai o informatie despre antrenorul lui milsami? ms.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa inteleg ca "Viitorul" a costat doar vreo 35 mii de USD ??Sunt chiar atat de ieftine echipele din MD??

    RăspundețiȘtergere
  8. Vladimir Gasperschi, 65 de ani
    a antrenat Nistru Chisinau in anii 80 si alte echipe. Nu am chiar toata informatia despre el. Stiu ca a mai antrenat Dacia in perioada in care Dragos Hancu si Veniamin Sosnovschi erau conducatori de club

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune