Pariu de 50 de mii de dolari

Bunea va fi demis dacă pierde cu Rapid!
Următorul pe listă e Dobrovolski.

Divizia Națională începe să clocotească la nici 4 etape de la start. Încet-încet campionatul prinde viteză și nu-mi amintesc când ultima dată tocmai 5 echipei au condus în clasament după 3 etape. Cred că este o premieră pentru Moldova. Cu toate acestea conducătorii de cluburi sunt nemulțumiți și vor mai mult. S-au trezit oare oamenii cu bani din fotbalul moldovenesc? Cred că se trezesc.

Victor Ostap de la Rapid a aruncat primul bomba. L-a schimbat pe antrenorul ucrainean Pavel Iriciuk deja după prima etapă! La meciul din etapa secundă a stat singur pe bancă, iar la a treia l-a adus pe Petru Efros - cea mai inspirată mutare, în opinia mea.

Adlan Șișhanov a fost și el la un pas să se despartă de Igor Dobrovolski deja după a treia etapă. Supărat că a făcut doar egal în meciul cu Academia, Șișhanov i-a reproșat lui Igor că echipa nu joac ă nimic. Acesta, la rândul lui, s-a supărat și n-a venit la antrenamentele echipei până ieri. De altfel, Șișhanov a recunoscut că Dobrovolski a lipsit ”de la un antrenament”, însă patronul Daciei a fost plecat din țară și știe doar ce i s-a spus. Oricum, chiar dacă Șișhanov a declarat astăzi la Publika TV că nu se va despărți prea curând de fostul selecționer, eu prevăd altceva: Dobrovolski nu rezistă la Dacia până în octombrie.

Nici Serghei Chiseliov nu rămâne în urmă. Ivan Goncearuc a scris pe blogul său că patronul Olimpiei îl va demite pe antrenorul Nicolae Bunea în cazul unui ieșec cu Rapid în meciul de duminică. Mai mult decât atât, jurnalistul spune că Oli ar avea grave probleme financiare din cauză că echipa nu mai este susținută de conducerea orașului Bălți ca pe vremea comuniștilor. Am să deschid puțin parantezele și am să-i dau dreptate colegului meu. Președintele Olimpiei este Vadim Vitiuc - primul secretar al Partidului Comunist din Bălți. Cât acesta conducea orașul era totul ok. Numai că puterea s-a schimbat, iar odată cu ea s-a modificat și politica de finanțare a clubului.

Încă o bombă a aruncat astăzi Adlan Șișhanov. Patronul Daciei a pariat cu președintele Rapidului, Victor Ostap că Dacia încheie campionatul la un avans mai mare de 10 puncte față de Rapid. Pariu pe 50 de mii de dolari! Șișhanov a declarat asta în direct la Publika TV, în cadrul unei ediții speciale cu ocazia derbyului Dacia - Sheriff.

Comentarii

  1. Sandu Blogul tau incepe a bate cam ca si moldfootball...adica zi de zi doar stiri despre dacia...Iti pierzi din reputatia buna...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt de acord. Eu nu fac publicitate nimanui, ci relatez doar niste lucruri pe care lumea nu le cunoaste.

    Zilele trecute mi s-a reprosat ca scriu prea mult despre Rapid. Maine va promit sa scriu si despre Zimbru. Dar mai precis despre Milsami.

    Ce sa fac eu daca la Zimbru nu se intampla nimic?
    Apropo, ati auzit de echipa Ursidos? Cine poate sa-mi spuna ce-i cu ea si pe cat timp?

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre Ursidos Nicu de la Pro TV facuse un reportaj, daca nu ma greshesc. Au ca imn cintecul lui Visotkii, ceva cu ursi si cu fotbal)
    Antrenor secund e tata lui Zmeu, sunt citiva fosti jucatori a Daciei acolo. In acest sezon au ca scop promovarea in D.N., sa vedem cit va dura proiectul daca nu le va reusi.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Maine va promit sa scriu si despre Zimbru. Dar mai precis despre Milsami."...))))) Sandu da,undeva sunt deacord ca Misalmi incet in cet se trasforma in Zimbru(asta datorita jucatoriulor care kindva au jucat la Zimbru si acum sunt la aceasta echipa)...

    In aceiasi situatie e si Rapid...acolo cred ca minimul 70% sunt jucatori care au crescut sau au trecut kindva pe la Zimbru.

    Defapt Sandu nu m-am referit ca nu scrii despre Zimbru doar ca in fiecare z unde dai pe siturile sportive de la noi vezi doar dacia,dacia...deacum e inervant lucrul acesta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunea out? Asta e mare surpiza! Kiseliov nu e sanatos

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca daca la capitolul fotbal stam slabut, la capitolul intrigi devenim si scandaluri suntem in topuri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. E si asta vreo combinatie a celor de la Olimpia :)))). Sau poate de la Rapid :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Personal cred ca nu pierde miine Rapidul, 1-1, 0-1, am vazut secventele de la Dinamo-Olimpia... nu mi-a parut cine stie ce Olimpia, numai un plus vad,is acasa si au sustinere buna acolo. Miine vom vedea cit e de bun Efros, si cite puncte va aduce de la Balti)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune