SCANDAL LA DACIA! Jucătorii refuză să se antreneze!

Șișhanov îi va bate cu banul pentru egalul cu Academia!

Egalul din meciul cu Academia le-a picat rău jucătorilor de la Dacia. Patronul echipei, Adlan Șișhanov, i-a anunțat după meci că nu le va da salariul pentru luna august, pentru că nu au putut obține toate punctele din derbyul familiei. Dacia a scos doar un 0-0 cu Academia, în etapa a 3-a a Diviziei Naționale. Supărați, jucătorii decis cu toții să nu mai iasă la antrenamente în cazul în care Șișhanov se va ține de cuvânt.


Mâine, fotbaliștii de la Dacia vor merge cu toții la ”Palat” pentru a se întâlni cu patronul echipei. Jucătorii vor să știe dacă Șișhanov a vorbit serios sau pur și simplu a spus-o la nervi. Cei de la Dacia mai sunt supărați din cauză că patronul nu le-a dat prime pentru victoriile cu Găgăuzia și Costuleni. Din spusele lor, Șișhanov a refuzat să-i premieze, motivând prin faptul că cele două nu sunt echipe serioase.

În toată această poveste antrenorul Dobrovolski nu s-a implicat deloc. Indiferența antrenorului i-a pus serios pe gânduri pe fotbaliști.

Dacă-mi permiteți un mic comentariu, aș spune că Adlan Șișhanov va reveni asupra deciziei și le va da salariul mai devreme sau mai târziu. I-a speriat și el un pic, ca să-i înrăiască. Să-i trezească. Pentru că Dacia a jucat mediocru primele două meciuri de campionat. Altceva mă face să cred că proiectul lui Șișhanov nu va merge: antrenorul. Orice ar face patronul, un antrenor trebuie să-și apere jucătorii. Dacă n-o face, e greu pe urmă să le ceară ceva. Iar dacă un antrenor nu are sprijin de la jucători, nu are de unde avea rezultate.

foto: www.fcdacia.md

Comentarii

  1. Da... Ma gindeam eu ca Dacia va face ceva treaba dar sheriff tot nu are concurenta. Numai Rapidul Ghidighici e cea mai buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sishanov are dreptate, fiindca moldovenii nostri cind incep a primi salarii bunicele, oncep a deveni satisfacuti de viata si nu mai pun osul la bataie. Imaginati-va starea omului: investesti bani si suflet pentru a fi martor la un joc mediocru al echipei prestat impotriva Academiei?

    Jucatorii ar trebui sa miarga la patron si sa parieze pentru o daruire de sine in meciul contra Sherifului. Numai in asa caz patronul sa-si anuleze decizia.

    Apropos, sint de parerea ca in Moldova la salarii de 2-3 mii dolari e cam rusinos a cere prime pentru Costuleni si Gagauzia. Cei de la Sheriff au prime pentru campionat, cupa si 1-2 meciuri derbiuri si atit!!! Si este foarte corect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vom vedea ce va iesi din proiectul lui Sishanov, e nevoie de rabdare, Dobrovolski e un antrenor bun, dar are nevoie de timp.

    E rusine sau nu, dar daca Patronul a promis prime pentru aceste meciuri, sa se tina de cuvint. In ceea ce priveste primele cu Sheriff sint de accord.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salariul trebuie sa fie achitat la timp, de alt fel vaor fi incalcate prevederile contractuale si clubul va avea de suferit... Ceia ce tine de prime cred ca jucatorii exagereaza cand cer bani pentru ca au batut doua echipe nou-promovate si aratand un meci mediocru cu Academia... Aici ramane sa decida clubul, dar daca Sishanov a promis, atunci trebuie sa se tina de cuvant...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca cu Academia au nevoie de motivare, cum poti sa iti propui titlul? Sau mai exact, daca nu si-ar propune titlul, divizia ar avea 6-8 echipe... Cum poti sa te gandesti, campion fiind, sa reprezinti tara in Europa in competii? Ce motivare mai mare iti trebuie?

    Asta ma duce cu gandul la faptul ca in meciul de EL dacii nu au fost motivati. Sau, cel putin, ultimele lor pareri dau de inteles asta. Daca nu vrei sa joci fotbal, stai acasa si ceri de la mama bani. Sau de la tata. Lui ii dai cu ontractu peste nas si joci turca, nu fotbal. Cand ajungi la un nivel ca cel al podiumului, trebuie sa demonstrezi ca meriti ca esti acolo, nu sa faci fite.

    Dar asta e riscul contractului. Antrenorul ofera o garantie salariala, dar jucatorul? El nu vine decat cu faptul implinit, cu precedentul (performanta realizata anterior si care se anuleaza automat de la joc la joc - numai anti-performantele se pastreaza).

    Cred ca dacii ar trebuie sa bage capul in iarba si sa aduca puncte. Si trofee. Si apoi sa se puna la masa tratativelor. Cu numele sau cu freza nu rezolvi nimic.

    p.s. Mai era un jucator prin Romania care i-a zis antrenorului ca el e "x". Si asta i-a zis ca "la mine joci, eu nu ma uit la nume sau la fata. Ma uit ce faci pe teren." Jucatorul se pare ca nu a inteles mesajul si dupa un meci a stat o jumatate de sezon in tribuna. Nu imi amintesc anul si numele actorilor.
    p.p.s. O analiza detalita despre motivarea jucatorilor am postat pe blog. Mersi Sandu pentru inspiratie si mersi si pt emisiune. Si felicitari. Si pacat de iresponsabilitatea sau viteza de miscare a oamenilor care se ocupa de site. Bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu, daca tii minte turul campionatului trecut, nimanui nu va fi secret ca Dacia atunci nu primise salarii timp de 4 luni.. da tineti minte cum juca?? Cu 8 victorii la rind si o infringere de la sheriff insa cu o lupta frumoasa... de aici constatam ca jucatorii nostri joaca mai bine fara bani :) Adlan face foarte corect)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu poti sa stergi articolul.. nu-i nici un cuvint adevarat aici :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Off-topic: exista jucatori de fotbal si fara fiţe
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/s-a-apucat-de-fotbal-pentru-a-scapa-de-saracie-n-am-facut-junioratul-dar-joc-din-talent-202408.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune