Sheriff de locul 3

Prezența Sheriffului în grupele Europa League nu mai surprinde pe nimeni în condițiile în care până și o echipă din liga a 2-a elvețiană a ajuns aici. În ciuda speculațiilor, Sheriff are o grupă grea, din care poate scoate maxim locul 3.


Am avut un început de sezon nebun în cupele europene. Fenerbahce, Galatasaray, Celtic, Feynoord sau Aston Villa au fost eliminate de formaţii mult mai slab cotate. Și dacă Sheriff a fost bătută de campioana Elveției, FC Basel, în play-off-ul Champions League, atunci rușii de la Locomotiv Moscova s-au făcut de râs, fiind eliminați în preliminariile Europa League de un club din liga a 2-a a Elveției, Laussane. Să vă mai spun doar că Basel a surclasat Laussane în finala Cupei Elveției cu 6-0. Așa a ajuns Laussane în Europa League, ca finalista Cupei.


Revin la Sheriff, care va avea o grupă formată din AZ Alkmaar (Olanda), Dinamo Kiev și BATE Borisov (Belarus). Chiar dacă sunt și grupe mai dificile (aș fi preferat chiar una cu Juventus și Manchester City), grupa Sheriffului este foarte grea. Aproape imposibil pentru tiraspoleni să se califice în primăvara europeană.


Olandezii nu-i vor mai subestima pentru că au învățat lecția de la Twente acum un an. Luăm maxim un punct. Dinamo Kiev zic că e cel mai tare adversar din grupă. Zero puncte. Iar cu BATE ne batem pentru locul 3. Maxim 4 puncte din dubla-manșă. Dacă Sheriff va repeta performanța de anul trecut, 5 puncte și locul 3 în grupă, va fi o mare realizare.

Comentarii

  1. Sunt de aceeaşi părere: Sheriff se va bate pentru locul 3 cu BATE Borisov, echipă care nu o consider deloc superioară Sheriffului. Dinamo însă, precum şi AZ Alkmaar, sunt peste Sheriff.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fratilor, tineti minte ce va spun! In grupa asta pe primul loc va termina BATE Borisov!!! Dinamo Kiev cred ca va avea mari-mari probleme de a se califica. Prevad ca se vor relaxa, crezand ca grupa e usoara si vor plati pentru asta. Sheriff, din pacate se va clasa pe ultimul loc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sergiune, cred ca te-ai imbatat cu apa rece dupa ce ai vazut cum belarusii i-au eliminat pe portughezii de la Maritimo :))))
    Fratioare, nu cred ca vor impusca belarusii in grupe. Eliminarea lui Maritimo a fost la fel de norocoasa ca si cea a lui Dinamo Zagreb. Pur si simplu Bate a prins o perioada foarte buna, dar asta se termina, stii cum e in fotbal.
    Mai vedem, mai vorbim si la iarna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai, de nacord, mai vorbim si la iarna... :)Bate a jucat in ultimul timp destul de bine in cupele europene. Mi-aduc aminte de niste meciuri foarte bune de-ale lor in Chempions League contra Juventusului din Torino si Realului din Madrid.

    RăspundețiȘtergere
  5. Meciuri bune si atat. Dar Sheriff a batut anul trecut campioana Olandei cu 2-0! In plus, nu uita ca Real sau Juve nu mai stiu cum e sa joci pe toloaca, asa cum arata gazonul stadionului din Borisov

    RăspundețiȘtergere
  6. Sheriff va lua locul 3 indiferent de cine va lua locul 4. Dar mai mult nu are de unde, Sandu, tu ai dreptate

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ne-a mers cu tragerea la sorti, nici echipe mari nu vom vedea, nici din grupe nu vom ieshi :( Principal e sa nu repete isprava a celor de la Spartak in 2002, in grupele CL, cu 1-18)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bate Borisov este mai buna sau cel putin egala ca valoare cu Serif Tiraspol! Nu uitati ca nationala Belarusului, care este mai buna decat cea a Moldovei, se bazeaza pe cativa jucatori de baza de la Bate. Cred ca asta e un argument destul de ingrijorator...

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesante pareri, Kievul si AZ au echipa peste Sheriff si Bate, chiar daca vin si relaxate, Bate si Sheriff vor lupta pentru 3,4. Desigur sunt multi factori la mijloc, totusi poate cineva va furniza vre-o supriza gen BATE sau Sheriff.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu totusi cred intro surpriza ... si chiar as vrea ca Sheriff sa fie pe locul 2 in grupa dupa Sheriff !

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca regimul lui Smirnov va sponsoriza mai serios Sheriff-ul, echipa poate spera sa evite ultimul lor. In alte conditii, mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu prea l-am vazut pe Cecetov pina azi, mi s-a parut un om asa... intelept, destul de destept si vb coerent. Dar dupa cite am auzit nu prea are el treaba cu fotbal si nu are grija de club-echipa, multi dintre fanati il urasc)
    Nu te-ai gindit sa largesti un pic emisiunea? Ceva de genul Футбольный клуб la НТВ, in primul rind putin timp, invitatii au chef de vorba)) Ai ce discuta ce s-a produs in timp de o saptamina la noi in fotbal.
    Ideea cu anuntul emisiunii din partea dreapta e buna, numai datorita lui am vazut emisiunea.

    RăspundețiȘtergere
  13. John Doe,Sandu??? Destept, intelegent Cecetov??? )))))) Ma face-ti sa rid...
    Va recomand sa priviti inca o datqa emisiunea sa vede-ti kite prosti ispune"desteptul"...))))
    Da,inca una..RESPECT Efros!!! Un adevarat OM nu ca "desteptul" de linga el...))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune