Balint trădat

Ladislaw Boloni, unul dintre cei mai mari antrenori români din istorie, a făcut dezvăluiri senzaționale astăzi, într-un interviu exclusiv, pe care l-am realizat pentru emisiunea Arena Publika (duminică, ora 22.10). 
Mult mai degajat decât acum 8 ani, când l-am cunoscut, Boloni a savurat dintr-un pahar cu apă plată timp de 50 de minute cât a durat interviul. A refuzat să discute despre Dinamo Kiev, afirmând că nu a venit la Chișinău pentru meciul Sheriff - Dinamo, ci din alt motiv (îl aflați duminică, la Arena Publika).
Mi-a spus despre ce făcea selecționerul Gabi Balint în tinerețe, ei fiind coechipieri la Steaua București. Mi-a povestit despre Cristiano Ronaldo (pe care l-a lansat în fotbalul mare la doar 17 ani, când era antrenor la Sporting Lisabona) și marea problemă a starului lui Real Madrid - o problemă despre care nu s-a spus niciodată în presă. Mi-a dat numele jucătorului moldovean pe care îl monitorizează și, aproape sigur, îl va lua la următoarea echipă pe care o va antrena. Despre toate aflați duminică, 3 octombrie, la Arena Publika, într-un interviu exclusiv, foarte savuros, cu Ladislaw Boloni.

Comentarii

  1. Astept cu nerabdare Sandule. Chiar sint curios mai ales de problema lui Ronaldo

    RăspundețiȘtergere
  2. HOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!
    Sandu, ai vazut cum a fost furata Steaua???
    Ce spui? Unde-i Mircea Sandu al lor acum??? El parca e vice-presedinte la UEFA???

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg de ce tot insisti pe numele de "Ladislaw", cand ii poti spune romanizat simplu "Ladislau" sau daca vrei, ii spui pe numele din certificatul de nastere, adica Laszlo?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ladislaw? :)
    @SanduGrecu, Boloni nu e slav, e magiar. Ladislau e romanizarea lui Laszlo, Boloni fiind de nationalitate maghiara, nu romana.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune