Dezvăluiri senzaționale la Arena Publika!

În exclusivitate, la Arena Publika, 

Petru Efros a anunțat aseară că își dă demisia din funcția de manager general al echipei Rapid Ghidighici. Motivul este simplu: implicarea în procesul de antrenament și atitudinea față de jucători și staful tehnic al președintelui echipei, Victor Ostap. Efros a făcut dezvăluiri șocante: Ostap s-a jurat pe copiii săi că nu mai vine la antrenamentele echipei și nu se mai amestecă în alcătuirea formației. Fostul tehnician al Rapidului l-a comparat pe Ostap cu Gigi Becali. Mai mult decât atât, Efros a declarat că Becali mai are de învățat de la Ostap, în sensul urât.
Scrisoarea scrisă de mână de către Victor Ostap în care semnează că nu mai vine la antrenamentele echipei și alte lucruri vor fi publicate pe blog în această seară. Nu rata.

Igor Dobrovolski i-a dat nota între 7 și 8 lui Gabi Balint pentru primele 2 meciuri ale naționalei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2012. ”Dacă băteam în Ungaria îi dădeam nota 10, dar așa...”, a declarat Dobrovolski aseară, la Arena Publika. Dobrovolski a mai spus că naționala a mai făcut vreo 6 meciuri foarte bune precum cel cu Finlanda în perioada în care el era antrenor. Printre acestea a numit ambele partide cu Letonia și Norvegia. 
Emisiunea Arena Publika o puteți urmări integral, înregistrat, pe blog, în această seară.

Comentarii

  1. Zicu - Как и писал на раньше, все стало на свои места. Рапид в вечных поисках Грааля, Эфрос на обочине, сейчас будет веселуха как игроков которых привез Эфрос делить будут.Думаю сами игроки плавили его, все таки к сожалению слишком импульсивный человек. Хотя даже в его словесном поносе иногда много умных вещей. Ждем новое детище Петровича, его собственный клуб в котором он сможет и порядок навести и деньги зарабатывать и тренировать нормально) вот тогда он сможет доказать что не пустослов! А пока выводы такие шоумен, пустослов.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci sa intelegem ca Vicor Ostap ==Gigi Becali...da de asa oameni trebuie cit mai departe de fugit, bine a facut Efros ca a plecat...ca numai numele avea sa si-l pateze daca mai statea acolo

    succese la alta echipa sau in impresariat

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat. Mare pacat ca Efros a plecat. S-a terminat povestea. Am fost la toate meciurile Rapidului de cind a venit Petru Efros. Echipa intradevar juca alt fotbal. Era in progres si visam la un loc in cupele europene. Acum nu mai cred in asta. Cred ca domnul Ostap o sa regrete mult ca nu la retinut pe Petru Efros.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare si mie rau. Mai bine Ostap s-ar face el antrenor oficial si s-ar rezolva multe intrebari :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bivshii futbolist Agro13 septembrie 2010 la 19:19

    Petrovici, molodets! Toliko ti mog postaviti na mesto etogo... ne hochiu nazivati ego ploho hotia on zaslujivaet.
    ladno, udachi tebe. Poveri mne, eto ne tvoia komanda, naideshi ti svoe mesto, svoi klub!

    RăspundețiȘtergere
  6. Efros e un scandalagiu. E prieten cu blogerul si de asta apare la fiecare pas. Nicaieri nu a facut mare brinza, ca nu se impaka cu nimeni.
    Si Ostap e fudul+sebialiub si el. 2 oameni prea egoisti n-aveau cum sa se impace prea mult timp. Asta-i toata povestea. Nigde, nikak i ni s kem! Uspehov ne budet ni u togo, ni u drugogo. Amin!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune