Epureanu - adevăratul capitan

Citește un material emoționant, scris de Victor Moșneag, despre gestul incredibil al lui Sandu Epureanu, capitanul naționalei Moldovei de fotbal
Alexandru Epureanu, căpitanul echipei naţionale a Moldovei, a devit tată.  Felicitări! Altul însă este motivul pentru care am început să scriu! Faptul că soţia sa, Ana, care se află la Moscova, a născut zilele acestea, când Alexandru se află în cantonament cu naţională, unde se pregăteşte de meciul cu Finlanda.  
Alexandru Epureanu a ales să vină la naţională, conştient că soţia sa va naşte FĂRĂ el. A ales să nu-şi vadă primul său copil decât peste vreo săptămână după ce s-a născut. Toate acestea pentru echipa naţională. Asta în condiţiile în care omul se putea “lăsa” uşor accidentat, sau putea invoca zeci de motive pentru a rata două meciuri de fotbal. A ales însă să vină la echipa naţională.  Oare câţi dintre colegii săi ar fi făcut asta?

Pentru acest gest, dar şi pentru felul în care se comportă, Alexandru Eureanu merită tot respectul tuturor microbiştilor din ţara noastră. În sfârşit, Moldova, ai căpitan!

Comentarii

  1. Un lucru foarte frumos din partea lui Epureanu!
    Cam rar asa gesturi...Cu toate ca pina acum nu demult aveam o ura nebuna fata de el din motivul trasferului lui de la Zimbru la sheriff..Il socoteam de un tradator sau kiar mercenar doar plecase de la Zimbru la sheriff din motivele bine stiute...banii.
    Cu timpul Alexandru a aratat ca e un adevarat caracter. Imi amintesc un meci dintre Zimbru si sheriff unde marcase sheriful iar Epureanu nu prea se bucura poate din respect fata de echipa ce la crescut...Ceia ce nu pot sa zic de Bulgaru un om(e prea mult spus om) fara caracter care dupa ce au invins in Supercupa pe Zimbru in 2007 kind facea turul de onoare in jurul stadionului a trecut si prin fata fanilor Zimbrului si a inceput a arata gesturi obscene si limba ca un MAIMUTOI...

    Cu ceritudene Epureanul e adevaratul lider la Nationala,un adevarat Patriot si aici imi amintesc interviul de acum 2-3 luni la un ziar rusesc unde spune cu mindrie ca limba care vorbeste acasa in Moldova e Romana!!!
    Un alt exemplu ca nu uita de unde a plecat si unde a facut primii pasi in fotbal e felicitarea Dumnealui adresata Scolii de Fotbal Zimbru cu implinirea de 15 ani de la infiintare de acum kiteva zile( http://www.zimbru.md/?module=news&newsid=1041 )

    RăspundețiȘtergere
  2. Emotionant nu e ce am scris eu, ci ce a facut Epureanu

    RăspundețiȘtergere
  3. moldoveni, daca vreti sa vedeti TVR in format high definition, intrat aici:
    http://www.cool-webtv.net/tv-channels/ro/tvr-romania-s4.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic, emoţionant pentru mine!!!! Doar respect, şi atât. Aşa trebuie să procedeze orice fotbalist adevărat şi profesionist. Şi Epureanu a procedat corect, a fost un exemplu pentru ceilalţi. Sperăm să fie un exemplu şi pe teren şi să tragă echipa după el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo,Epureanu si felicitari!
    Vom avea in vedere pt meciul cu Olanda, acum e cam tirziu sa faci-scrii ceva pt el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Respect....va ajunge mare fotbalist, in 2-3 ani va juca la un club de top din Europa

    RăspundețiȘtergere
  7. John Doe nu e tirziu nici o data...Kiar cu 2 -3 ore inainte de meci sa ai o hirtie de tapet,mesajul in cap si un balonas cu vopsea si fok la ghete...))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca era Mutu in locul lui nici macar nu anunta ca nu vine...:)) Ca doar el e vedeta nu jucator de rand ca restul echipei sau fraier ca antrenorul...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune