EXCLUSIV: Boloni la Chişinău

Celebrul antrenor român, Ladislaw Boloni a venit astăzi la Chişinău. Tehnicianul, care a câştigat titlul în Portugalia cu Sporting Lisabona şi în Belgia cu Standard Liege, se află în premieră în Republica Moldova. Boloni a venit special pentru a urmări meciul Sheriff - Dinamo Kiev din grupele Europa League. De ce anume această partidă a fost preferată de fostul câştigător al Cupei Campionilor (cu Steaua în 1986)? Posibil că Boloni, liber de contract, este ofertat de una dintre cele două echipe: Dinamo Kiev sau... Sheriff. 
L-am cunoscut pe Loţi Boloni în toamna anului 2002. Am fost atunci în Portugalia şi am făcut o emisiune despre antrenorul român, care pe atunci antrena Sporting Lisabona. Tot atunci am fost pe stadionul Jose Alvalade la meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo, Sporting - Moreirense 3-0, cu o dublă a anonimului atacant de doar 17 ani. Am luat atunci caseta cu meciul şi i-am adus-o lui Arcadie Zaporojanu. Mai departe aceasta a ajuns la Dinamo Kiev, unde şeful departamentului scauting era Josef Szabo. A urmat o ofertă de la Dinamo Kiev pentru Sporting: 800 de mii de euro pentru Cristiano Ronaldo, despre care la acea vreme ştiau doar suporterii lui Sporting. Portughezii au cerut 2 milioane şi totul s-a stopat. Peste doar un an, CR7 a ajuns la Manchester United pentru 25 de milioane!
Ladislaw Boloni este cel care l-a lansat în fotbalul mare pe unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie: Cristiano Ronaldo.

Comentarii

  1. ai omis sa spui ce mare jucator a fost boloni, castigator al cupei campionilor in 86!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ai citit atent materialul
    este scris despre asta
    ,,De ce anume această partidă a fost preferată de fostul câştigător al Cupei Campionilor (cu Steaua în 1986)? ,,

    RăspundețiȘtergere
  3. L-ai periat bine de tot pe Boloni . Ai uitat sa scrii ca in jurul acestuia erau cel putin 5-6 avocati . Pana se hotaraste sa antreneze o echipa dureaza cel putin 2 luni de zile .

    Aia cu Cristiano Ronaldo e putin desalata. Nu cred ca trebuia sa ai mare ochii, ca sa iti dai seama de calitatea jucatorului .

    RăspundețiȘtergere
  4. Inseamna ca Gazaev va fi dat afara de la Dinamo Kiev? Mai bine venea Boloni la Milsami ))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Boloni, in ciuda comportamentului sau uneori ciudat, e un profesionist foarte bun, stie meserie, are obiectivul performantei in singe. Un mare antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu,ai zis ka Calincov semneaza alaltaieri dimineatsa,shi vad ka nu apare nici o informatsie,probabli ka nu s-a intseles ku Adlan?????:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Calincov inca negociaza. S-ar putea sa nu semneze si chiar sa ajunga la alta echipa din Moldova

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandu , o intrebare de ce ii faci promovare site-ului moldfootball.com , chiar interesant , este un site nerusinat, cu niste oameni ce nu respecat limba de stat , am postat un comentariu in romana, raspunzind unui alt utuilizator care cerea traducere la o conferinta de presa a lui Balint, am zis ca de 20 de ani putea sa invete limba , si pentru asta am fost blocat ... si stiu foarte multe cazuri de persoane blocate, pentru ca posteaza in ro, si nu in ru , ei nu respecta cetatenii. imi e rusine de asa ceva ,

    '
    in schimb este un site divizianationala.com , doar in ro si care nu e cu nimic mai rau, insa pe le nu il vad in lista ta

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred ca te-au blocat pentru ca ai scris in limba romana. Eu ii cunosc pe baietii de la moldfootball si ei vorbesc perfect romana, sunt moldoveni. Cred ca ai tras vreo injuratura :))

    Ce tine de divizianationala.com, eu am incercat sa le atasez adresa saitului, dar este o problema tehnica ce ma depaseste. As avea nevoie de un expert in saituri ca sa le pot pune si adresa lor aici. Nu am nicio problema, chiar cu mare placere as face asta

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu te pot gasi pe mes
    scrie-mi tu pe mail
    alexandru.grecu@publika.md

    RăspundețiȘtergere
  12. Sandule, ti-am scris pe mail, astept raspuns

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune