joi, 9 septembrie 2010

MM Stoica a semnat cu Digi Sport

Meme Stoica nu s-a dus nici la Dinamo, nici la U Cluj, nici la Vaslui. A refuzat mai multe cluburi din România pentru a reveni în televiziune.
Mihai Stoica va fi comentator special la Digi Sport - televiziunea care dă campionatele Angliei, Italiei, Spaniei și Germaniei, adică cele mai tari din Europa. Plus prima opțiune pentru meciurile din campionatul României. Cu alte cuvinte - cel mai tare canal de sport din România, ca program. 
Dacă eram președinte la Zimbru i-aș fi făcut o ofertă lui MM Stoica să preia echipa. Cu siguranță o făcea campioană...

7 comentarii:

 1. Iar o să avem circ la televizor :)) Poate o să bată vreun telespectator care o să pună întrebari incomode. :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ca n-a venit la Zimbru. Mai multe sanse pentru Rapid :))))

  RăspundețiȘtergere
 3. Digi nu este (din fericire) un post de caterinca si astept cu interes sa il vad pe Meme vorbind despre fotbalul extern. Pentru fotbalul romanesc in general este o pierdere.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu știam că va merge la Dolce Sport, dar dacă tu zici că semnat cu Digi, e posibil.

  Cert este însă un alt lucru, și anume ca Digi Sport nu mai transmite din acest sezon Bundesliga, care a revenit celor de la Eurosport 2

  RăspundețiȘtergere
 5. Acum ma voi uita numai la Digi Sport

  RăspundețiȘtergere
 6. Sandu o întrebare referitor la Zimbru. Mergeau zvonuri precum că N.Ciornîi caută cumpărători pentru club. Este un procent de adevăr?

  RăspundețiȘtergere
 7. Cred ca MM n-ar fi acceptat niciodata sa vina in campionatul Moldovei. Tin minte cat ironiza campionatului Arabiei Saudite de pilda, cand a plecat Radoi la arabi, sustinand ca Radoi merita un campionat mai bun, ca el niciodata n-ar merge intr-un campionat mai slab etc.

  RăspundețiȘtergere