Angajați pentru minciună

Mă uit ce mizerie a început din nou cu alegerile astea. Minciuni, promisiuni deșarte și bani aruncați aiurea. Sloganul tuturor este ”Promitem tot ce vă doriți”. Chiar în ghilimele, pentru că rămân doar simple promisiuni. L-am criticat mereu pe ministrul Ion Cebanu, dar mi-a plăcut un răspuns dat de el pe Unimedia: ”aproape 20 de ani R.Moldova este condusă de “profesionişti” aşa încît sîntem cel mai sarac stat din Europa...”. 
La activitatea ministrului vor reveni după alegeri, ca să nu se interpreteze greșit.
Părerea mea este că, clasa politică din Moldova trebuiește schimbată în proporție de 99%. M-am săturat de boșorogi și pensionari schizofrenici, care s-au angajat în Parlament ca la o firmă particulară și se luptă doar ca să nu piardă serviciu. Vreau oameni tineri, cu idei noi, cu minte, care să vrea să facă ceva cu adevărat pentru țară, nu doar pentru ei. Sigur, când ajungi acolo sus, ispita e mare și nu te poți abține să nu pui și în buzunar. Numai că dacă cei care ne-au condus în ultimii 20 de ani ar fi pus măcar jumătate pentru țară, nu doar în buzunare, cu siguranță acum am fi trăit altfel, mult mai bine. 
Urmăresc cu interes bloggerii care încearcă să facă politică. Majoritatea din ei încearcă să convingă pe cineva să nu voteze comuniștii și asta e cel mai amuzant. De ce? Pentru că electoratul comunist nu citește bloguri, ci ziare. Sau poate nici ziare nu citesc. Pensionari sau ruși, aceștia nu urmăresc bloguri în limba română, așa că degeaba vă străduiți. 
Și încă ceva despre bloggerii din Moldova. Majoritatea fac o campanie electorală primitivă pentru un partid sau altul, uitând de multe ori să spună adevărul. E clar, e blogul lor și scriu ce doresc pe el. Dar oricum...

Comentarii

  1. Sandu cred ca a venit timpul sa te apuci de politica

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, pacat ca deja nu se mai pot inscrie in electorala independentii.

    Poate totusi ne facem un partid al nostru? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu зачем мыслить шаблонно и стереотипно?
    По твоему если человек русскоязычный, то он обязательно голосует за коммунистов?
    Ты глубоко заблуждаешься. Мне казалось ты в этом вопросе адекватнее.

    RăspundețiȘtergere
  4. 'ș-nebun, anonime? (de la 12:07)
    Ai auzit de vorba "Nu te băga în tărâțe că te mănâncă porcii"?
    Tocmai că exact la politica Sandu n-are treabă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbitorii de rusa voteaza majoritatea cu comunistii, dar nu toti :). In plus, ca sa intelegeti, EU NU AM NIMIC IMPOTRIVA CELOR CARE VORBESC RUSA. Am multi prieteni rusi si eu vorbesc fara scrupule limba rusa, chiar daca fac greseli. Respect rusii, inafara de cei care nu respecta pamantul si poporul unde traiesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim : я думаю что практически 90 % из русскоязычных голосуют за ПКРМ !

    RăspundețiȘtergere
  7. Про 90% не спорю, но это не 100% :)

    Санду есть просьба...сделайте репортаж про стадион ФК БУюкань на Скулянке...говорят там какая-то стройка века идет, интересно посмотреть что там делают и кто вообще за этим стоит.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune