De ce joacă Florescu la naționala României

Prin lumea fotbalului circulă un zvon aiuritor. Cel mai controversat fotbalist din lotul lui Răzvan Lucescu din ultima perioadă ar fi o prezenţă constantă la lot pentru că ar împărtăşi pasiuni comune cu antrenorul tricolorilor.

PREFERAT. Deşi lumea fotbalului românesc a criticat convocarea lui George Florescu în repetate rânduri, Răzvan Lucescu nu a renunţat la unul dintre favoriţii lui

George Florescu s-a căsătorit în acest an cu Irina, o moldoveancă de peste Prut pe care o cunoscuse pe vremea când evolua la Şerif Tiraspol. Actuala soţie a internaţionalului român a fost vicemiss Moldova, şi, conform unor surse din anturajul fotbalistului, împreună cu George formează un cuplu modern, cu viziuni extrem de libertine asupra vieţii. De aici a plecat şi o speculaţie şocantă, mai întâi sub formă de glumă, dar acum circulă tot mai inisistent în lumea fotbalului. Nume grele din anturajul Federaţiei susţin că Florescu este un punct fix la echipa naţională pentru că el şi iubita lui s-ar mişca foarte bine pe ritmuri de swing, un curent despre care s-a vorbit că ar fi agreat şi de selecţionerul Răzvan Lucescu.

TALENTAŢI. George şi Irina Florescu au impresionat prin felul în care se mişcă pe muzică şi la nunta lorNOTĂ: Swing - este un stil de dans, asociat unui ritm muzical cu acelaşi nume desprins ca ramură a jazz-ului, care pune accentul pe supleţe şi pe legănări, scrie Cancan. Dar de fapt, cei de la Cancan au vrut să spună că Lucescu și Florescu fac schimb de soții pentru amor. Cam ăsta e noul curent, confundat uneori cu dansul despre care s-a vorbit.

Acum eu zic, de fapt, că șmecheria constă în altceva. Presupun că viitoarea echipă pe care o va antrena Lucescu-junior va fi din Rusia. Cam asta rezultă din apariția lui Florescu printre titularii naționalei României, ținând cont de faptul că jucătorul are impresari moldoveni, cu mari relații și cubani.

Comentarii

  1. sunt sigur ca nici r.l. nici g.f. nu cunosc acest stil de dans in realitate s-a avut in vedere ca ambii sunt swingeri (cuplurile isi schimba partenerii si fac amor).

    RăspundețiȘtergere
  2. bine , bine destul de nasoala povestea ( io fac cu curve ce fac ei cu nevestele sau mama copiilor lor . sper ca nu au ajuns ca aia in bacu cu fututul pe intuneric :)....ba hai sa ne organizam ca io am luat muie de 2 ori si nu am dat nici-odata ) .
    si apoi avem selectie pe baza de anumite ,,interese " . iarasi aiurea ..

    PROBLEMA e ....UNDE sunt dovezile . usor sa vorbesti . si iese si foc fara fum ( cateodata ). unde sunt probele ( si nu alea circumstantiale ) .

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar mi se pare absurd despre swingeri.. :) cit despre posibilitatea lui Razvan de a pleca in Rusia e reala..

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e adevarat, inseamna ca niciunul dintre cei implicati nu e intreg la minte. Cat despre Florescu, putea sa-l convoace linistit, dar SA NU-I DEA NUMARUL 10!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un jurnalist sportiv autentic isi selecteaza cu atentie sursele, nu tabloidizeaza stirea. Mi se pare neavenit a prezenta o stire din ,,CanCan,,.

    RăspundețiȘtergere
  6. si la Maruta la Happy Hours s-a vorbit despre swining, si s-a declarat ca sunt multe persoane din lumea fotbalului romanesc crae se ocupa cu asa ceva
    eu cred ca e tare nasoala treaba si neortodoxa
    si despre Razvan a fost spus ca e adept al swiningului

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca o continuare a sloganului afisat de suporterii moldoveni la meciul San Marino-Moldova, respectiv ,,Basarabia pamant romanesc!,,- suporterii romani au afisat un mesaj asemanator pe Stade de France,la Franta-Romania:

    http://ultras.sportlocal.ro/franta-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce aveti fratilor? Pai ei daca ar vrea sa fie pestii propriilor neveste, yi poate opri cineva. Traim in democratie. daca si ele sunt de acord, atinci pace si intelegere:))))))))))) lol

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru cine nu stie: in presa romanesca se duce o campanie impotriva lui Razvan Lucescu, care este incomod pentru clanul Becali. Vedeti reactiile veninoase ale lui Victor Becali la orice actiune a selectionerului... Apoi, pe fruntea lui Razvan sta scris "Rapid", iar presa sportiva din Romania musteste de 5telisti. Asta cu "swingerul Razvan" e tot o perla pusa in presa de fratii Becalioti, acum mai bine de juma' de an si acum e revitalizata. E cusuta cu ata alba... O porcarie... Ignorati-o si ignoratii si pe fratii Becalioti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sandule, esti penibil de tot daca preiai si ciripesti asa magarii de stiri care sunt nimic altceva decit mizerii. E kiar prea de tot asa ceva. Nu mai face figuratii de jurnalist sportiv si du-te la un ziar din asta ieftin gen "cancan". Da-ti o palma

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune