Din victime, fotbaliștii au ajuns inculpați !!! Țară de nebuni


UPDATE: Cel care i-a amenințat cu moartea pe fotbaliștii Daciei, trăgând din pistol în direcția jucătorilor se numește Iurie Sili, are 26 de ani și este din satul Băcioi. Poliția continuă să ascundă detalii despre cel care a tras focuri de armă în centrul capitalei.
 
Au întors-o invers. Pro TV-ul, care se dă mare și tare la capitolul credibilitate, i-a scos basma curată pe șmecherii care au tras cu pistoale și i-au amenințat cu moarte pe fotbaliștii Daciei. Chipurile fotbaliștii erau beți, iar cei cu pistoale erau treji și au încercat să-i calmeze! Cum poți să spui așa tâmpenii, fără ca să întrebi martorii? Spui că jucătorii au refuzat să dea declarații. Dar pentru Publika de ce au dat declarații, iar pentru voi nu? Știre făcută pe baza vorbelor unui oarecare purtător de cuvânt al poliției, care nici măcar n-a fost acolo! Și ce interes are poliția de-i apără așa frenetic pe indivizii înarmați, care, până la urmă, au comis un act de huliganism? Chiar dacă legislația noastră este așa imperfectă, chiar defectă, și pentru astfel de ieșiri aplică doar amenzi! Asta înseamnă că în această țară orice imbecil care are permis port-armă are dreptul să împuște când vrea el și să amenințe cu moartea pe cine dorește, scăpând cu o simplă amendă de o mie de lei! Halal de așa legi!!!
Sunt foarte multe semne de întrebare la acest caz:
1. De ce poliția ascunde numele celor care au împușcat? Cine sunt ei, cu ce se ocupă acum și ce au făcut până acum? DE CE POLIȚIA ASCUNDE NUMELE LOR???
2. De ce poliția nu vine cu dovezi VIDEO precum că anume fotbaliștii au început scandalul? În localul respectiv sunt camere video care permit cercetarea amănunțită a incidentului, dacă nu vrei să fii părtinitor. 
3. De ce poliția a refuzat inițial să primească plângerile jucătorilor? Cum naiba în doar o zi, imediat ce am dat în premieră pe acest blog informația, cei care erau victime au ajuns să fie acuzați???
Personal dau crezare fotbaliștilor. De ce aș crede niște indivizi înarmați, care își permit să amenințe cu arma? Ce siguranță oferă statul pentru cetățenii acestei țări? Ce garanții am eu că mâine nu voi fi eu în locul fotbaliștilor? Dacă fotbaliștii erau beți, de ce nu a fost chemată poliția, dar au scos pistoalele și s-a tras ca în vestul sălbatic? Oare în această țară nu există organe legale care să facă dreptate? Fiecare își face singur dreptatea? Sau trebuia să moară cineva, să fie împușcat, ca să ajungă și acolo sus, când e mai greu să faci combinații?
Mai sunt multe întrebări. Nu voi renunța la caz și voi afla până la urmă și biografia ”haiducilor”. Cu siguranță ceva nu este curat la mijloc. Știți cum e la noi în țară, cu krîșa, și cu banii...

Comentarii

  1. Ştirea Pro TV numai jurnalism nu este.
    1.Au avut un interviu.
    2.Au tras concluzii singuri.

    Se mai întâmplă, la Pro în ultimul timp cam des, dacă mai este nevoie pot să mai dau exemple.

    Ultima care îmi aduc aminte e deasemenea fără interviu, pe sursă. Cică comisariatul de poliţie a declarat că vânzarea biletelor la negru nu contravine legii!!! (Asta fără mare carte era clar că se încalcă legea)

    Mda, ei bine a doua zi au refăcut ştirea. Dar au uitat să schimbe şi varianta "text" de pe site-ul oficial.

    Dezinformare totală. Ştiri pe surse! Imparţialitate - zero
    Credibilitatea scade pe zi ce trece...

    RăspundețiȘtergere
  2. şi Sandu cred că a turnat puţin gaz pe foc, adică a exagerat la unele capitole.

    RăspundețiȘtergere
  3. trist, foarte trist si strasnic pentru ziua de miine.
    Asta e Moldova, tara minunilor si tuturor posibilitatilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
    Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
    Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Multumesc,Cu stima Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  5. EU FOARTE RAR MA UIT LA STIRILE DE LA PRO TV, MA ROD URECHILE SA II ASCULT PE CHEPTENE SI TIMOFTI CU ,,INCASAT,, GOLURI

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu, de multe ori nu sunt deacord cu tine, dar de data asta tin sa-ti dau dreptate. Cu o precizare, se observa de la mare distanta ca esti angajatul unui post tv rival.

    RăspundețiȘtergere
  7. Valentin, ai dreptate cand spui ca grecu este subiectiv. Acum cateva zile el, alaturi de Goncearuc, au aruncat cu laturi in postul Prime, pe motiv ca au adus romani sa le faca emisuni de divertisment, desi chiar ei lucreaza la un post finantat de romani.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune