Eterna Sheriff

Numai Sheriff poate pierde campionatul. Nu-l poate câștiga nici o altă echipă. Nici Dacia, nici Olimpia, nici Rîbnița, nici Milsami nu poate câștiga campionatul dacă nu-l pierde Sherifful. Nici o altă echipă nu are joc și stofă de campioană. Chiar dacă tiraspolenii sunt angrenați într-o competiție mai importantă, Europa League, și normal, se concentrează în primul rând pe meciurile internaționale, celelalte contracandidate la titlu (pe hârtie) nu au știut să profite și campioana a ajuns la 3 puncte de lider. În condițiile în care la primăvară, când nu vor mai avea meciuri în Europa, Sheriff va câștiga aproape tot pe linie, e leste de înțeles unde va merge încă un titlu. Chiar dacă avem cel mai disputat și mai interesant campionat din ultimii 20 de ani. Am făcut acest scurt comentariu după ce am văzut azi derby-ul Sheriff - Milsami 2-0. Mâine urmează un alt meci important: Dacia - Olimpia.

Comentarii

  1. da blin, io rupt azi pe Misvami. Oli este unica care se poate lupta de la egal la egal cu Serif. O sa vedeti mine ce bocaneala le face la dacia

    RăspundețiȘtergere
  2. Total de acord cu aceea ca Sheriff va fi iarasi campion, locul 2 Dacia, miine nu pierde de la Olimpia, un 1-1 presupun eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu da sa fim seriosi.Cinstit as vre ca alta echipa sa fie campioana pedeoparte dar cind ma gindesc la anu viitor la liga campionilor sau la liga europei apu mai bine lasa sa cistige tot Sheriff ca numa ei pot arata ceva in Europa. Olimpia nio aratat anu trecut ca oricare inafara de sheriff perd cu scor de neprezentare(de la o echipa modesta cum este dinamo bucuresti care se chinuie in campionat) Cum crezi ar putea vreo alta echipa sa arate ceva in Europa inafara de SHERIFF???

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata vreme Serif e sustinuta financiar de regimul ilegitim de la Tiraspol, va domina mereu fotbalul moldovenesc. Serif e finantata din motive politice, ca sa demonstreze superioritatea Republicii Nistrene fata de Moldova.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune