Barcelona - Real Madrid altfel decât au văzut majoritatea

Scurt. La fel cum a fost El Classico de aseară.
Mourinho nu mai primise până acum niciodată 4 goluri într-un meci, nici vorbă de 5, nici măcar pe vremea când o antrena pe Leiria... Aseară Real a fost umilită ca joc de Barcelona, pentru că la scor trebuia să fie doar 2-1. Maxim 3-1. Pentru că cel puțin 2 goluri catalanii le-au marcat din ofsaid clar ca lumina zilei. Sigur a fost poziție afară din joc la golurile 3 și 4, iar la golul 1 am mari dubii pentru că nu am văzut o realuare concludentă. În plus, arbitrul nu a dat un penalty evident la faultul portarului Barcelonei asupra lui Cristiano Ronaldo. 
Sigur, e foarte greu să te mobilizezi atunci când trebuie să lupți și cu cei 2 tușieri, care ar trebui să vină la Chișinău să ia lecții de la Anatol Bodean. Demoralizați complet, ce ați așteptat de la madrileni. Bineînțeles că catalanii (cacofonie intenționată), la 4-0 zburdau precum mînjii scăpați din ocol pe toloaca verde. E ușor să pasezi cu călcâiul când Sergio Ramos stă pe loc și te privește. La 4-0 nici măcar Mourinho nu mai putea face nimic. Dar repet, e foarte greu atunci când nu-ți merge jocul să mai fii pe de asupra furat de arbitri.
S-au bucurat aseară suporterii din Chișinău ai Barcelonei. Îi felicit, chiar dacă majoritatea nici n-a auzit de Di Stefano, jucătorul care a reușit ceea ce catalanii nu vor izbuti niciodată. Dar. Pun pariu că la sfârșitul campionatului cei care se vor bucura vor fi jucătorii și suporterii echipei regale.

Comentarii

  1. Sandu ,Real a fost umilit in acasta sara !
    Va rog frumos ,pariez asa va fi si la sfirsit de campionat!
    Esti un suporter inflacarat al Madrilenilor,dar azi vorbeste in soapta,te rog frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am expus punctul de vedere si nu am de ce sa vorbesc in soapta. N-am vorbit niciodata in soapta si nici nu o voi face. Meciul de azi a fost un accident, o zi proasta. Atata tot

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu Bravo!!! Macar un om care judeca normal. Barcelona a jucat mai bine, dar a fost CLAR si EVIDENT ajutata de arbitri

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandule...te respect dar tre sa recunosti ca Real nu a jucat nimic! Scorul trebuia sa fie daca realizau toate ocaziile catalanii un 7-0 poate(7-1). Este un articol extrem de tendentios.Ar fi bine sa fii echidistant ca jurnalist si obiectiv.Barcelona a violat Realul si nici vorba de offsiduri...nici vorba.Mai priveste reluarile.Mourinho si nici un jucator de la Real nu a contestat arbitrajul,sa fim seriosi.Este a 5-ea infringere in El Classico si asta doare ,inteleg.Sint sigur ca la Mardid pe Santiago Bernabeu...Barca se va distra din nou.
    P.S. Di Stefano...hmm mare treaba.Sa incerce Realul sa repete succesul Barcelonei 6 cupe intrun sezon + Balonul de Aur (MESSI)...deci...7 cupe :)) Bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. apropo....mi-a scapat
    Cat de agresivi au fost in teren C.Ronaldo si S.Ramos.Nu m-a asteptat la asemenea comportament din partea unor asemenea profesionisti.Respect pentru Pepe,Casillas si in special pentru Xavi Alonso care au dovada de calm si bun simt in situatile de conflict din teren.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cornele, mai tii minte pariul de anul trecut? L-ai pierdut! Si acum vei pierde. Real va bate pe Bernabeu si va lua titlul in acest sezon. Stai calm. Eu ti-am raspuns pe facebook. Nu fac tragedie din meciul de aseara. Departe de mine astfel de ganduri. Eu am scris ceea ce am vazut. Si acest blog nu are nimic comun cu faptul ca sunt jurnalist. Este un jurnal sentimental, daca vrei

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok...
    Barcelona este net superioara ,si a demonstrato
    Trebe sa accepti realitatea.
    In rest presupune orice vrei tu.
    Insa,Barca o sa ia titlu anul acesta si destul de leger.

    RăspundețiȘtergere
  8. Barca va lua titlul national anul acesta la fel cum a luat si Liga Campionilor anul trecut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Degeaba te mai tii asa tare Sandule pentru ca intr-adevar ieri Real nu a existat. Eu ma uitasem la Digi sport si la nici un gol nu am vazut offsaid "clar" cum te zici tu, dar tiki-taka a Barcelonei ieri a fost ceva nemaipomenit cind aceste pasuri scurte si in viteza si inca si cu calciiul ia inebunit pe madrilieni care alergau ca ciinele dupa bat si daca Barca mai folosea momentele toate care le-a avut atunci sigur ca azi nici nu esiai pe fir. 5 e mult pentru asa echipa ca Real, dar ieri putea fi si mai mult. Dreptul tau sa sustii echipa ta preferata, dar fii mai corect in expunerea propriei pareri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Absolut de acord cu tine Sandu. Daca se dadea penalty-ul care a fost 100 de procente plus logic era eliminarea lui V. Valdes vedeam alfet de meci in repriza a doua si sunt sigur scorul era altul. Ceia ce tine de titlu in Spania, Real e campioana.

    Cum a spus patronul Daciei A.S. sa pierzi un meci nu inseamna sa pierzi campionatul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sandu ,iti scriu rar, si inca odata remarc ca ai talent in a scri.Dar una nu sint de acord.Guardiola sigur e antrenoe bun,dar ai spus ca Barcelona cu Rijkaard era zero.In primul rind Barcelona a cistigat campionatul si Liga Campionilor cu Rijkaard.Plus ca foarte multi adorau jocul cu Ronaldinho & comp. Rijkaard pe cine cumpara ii baga in joc.Pe Guardiola nu il inteleg: Ibrahimovic, Hleb, Cigrinskii etc a dat o gramada de bani pe ei si tot joaca cu Catalanii lui si Messi.In al doilea rind ia alungat pe toti din urma lui Rijkaard f.repede sa deie voie sa joace lui Messi,ca de fapt Messi daca pleaca la o alta echipa nu face nimic.Aici i-au dat totul(mura in gura).Chiar Maradona spunea odata,pai lasa messi sa plece la o echipa asa cum o plecat el la Napoli si sa o faca campioana.jucatori mari care se pot incadra la orice echipa si bat joluri in sir:Maradona,Ronaldo,Cr.Ronaldo.Dar asta e alta discutir deja.Vorbeam de Rijkaard,el era prietenos,dar Guardiola e arogant mai tare chiar decit Mourinho.Desi joaca foarte bine, si chiar intradevar pina la urma urmei Guardiola e antrenor bun,tin mai mult cu Real,desi pina acum tineam cu Barcelona.
    Se spune ca Guardiola e posibil sa plece la Chelsea,is mai mult ca sigur ca nu o sa faca nimic acolo, din mai multe motive.El e pentru Barcelona ca si Messi.In rest bafta tuturor care iubesc fotbalul.Astept un raspuns Sandule.

    RăspundețiȘtergere
  12. sandule esti slab, daca echipa perde hai sa dam vina pe arbitru, trebuie sa fii barbat si sa recunosti ca realul e la nivelul "buricului" barcelonei, in loc sa analizezi tactica de 2 capici jumate.

    apropo cind va fi urmatoarea editie a emisiunii tale?

    RăspundețiȘtergere
  13. Sandu, i-ati ochelari (mai ales la golul 3). Inainte de a scrie ceva, documenteaza-te mai bine.
    Si felul cum ai scris imi amintesti penibil de comentatorul rus de la NTV. Parca ati venit de la NIT sau cine acolo, facind propaganda pentru cineva si gasind oricind scuze si motive. REAL a fost un sac plin de rahat si aroganta (cu execptia citorva jucatori).

    Invata-te sa scrii calm (cu Xavi Alonso a jucat ieri). Fara emotii.

    P.S.: Forza Barca.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sandule cred ca ai vazut alt meci!!! In primul rand nu a fost offside la nici un gol (vezi reluarile), daca a gresit arbitrul atunci a fost atunci cand nu l-a eliminat pe basinosul de Ronaldo cand asta l-a lovit pe Pep Guardiola si sa nu uitam de cotul lui Carvalho aplicat in gura lui Messi...la 5-0 nu prea ai ce spune, Real nu avut un sut pe poarte, Barca putea sa le dea inca vreo 4 dar cred s-au oprit din bun simt...
    Give me 5!!!!!!!!:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Raspuns la mes de la 8.57:
    Xavi i-a invatat sa joace fotbal la Barcelona. Fara el Barca e moarta. E cel mai bun jucator de echipa din lume.
    Interesanta teoria cu Messi. Eu vreau doar sa adaog faptul ca e valabil pentru orice fotbalist. Cei care au jucat fotbal stiu ca orice jucator poate ajunge departe daca prinde echipa lui. Cred ca e valabil si pentru antrenori, desi mai sunt exceptii ca Mourinho, pe care il consider cel mai mare antrenor din istoria fotbalului.
    Guardiola? A fost un fotbalist mai bun ca Mourinho (mi-a spus odata in gluma Petru Efros). Ca antrenor are valoare doar pentru actuala echipa. Dupa ce pleaca nu veti mai auzi de el.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sandule vad ca ti-au zis-o si altii, ti-o spun si eu Real aseara a fost praf. Am vazut meciul in direct cu multe reluari si pot sa-ti spun cu certitudine ca n-a fost nici un offside la golurile Barcelonei, au fost 2 la limita, dar cum regulamentul da avantaj atacantului, atunci golurile au fost inscrise regulamentar. La faza cu penalty-ul neacordat Realului e foarte greu de spus a fost sau nu a fost. Contact intre Valdes si Ronaldo a fost la sigur, dar cine a ajuns primul la balon e discutabil... Madrilenii nu au existat pe teren in prima jumatate a primei si a 2-a reprize, nu au avut practic deloc ocazii de a inscrie, ce sa mai vorbim atunci? Chisr si Mourinho a recunoscut ca a pierdut si Barca la moment e o echipa mai buna. Fii si tu mai obiectiv te rog.

    RăspundețiȘtergere
  17. Baieti, tot respectul, dar a mai ramas sa scrieti ca am luat bani de la Real ca sa-i sustin. Eu inteleg ca tineti cu Barcelona, dar deschideti ochii, priviti fotbalul in ansamblul, nu prin prisma unei reprize.
    Prima repriza a fost egala si la joc, dar si la scor trebuia sa fie. Barcelona a marcat de 2 ori fara a avea ocazii, iar Realul a avut un penalty pe care numai orbii nu-l pot vedea.
    Repriza secunda a inceput cu golul din ofside, apoi inca unul dintr-un ofsaid si mai mare. Dupa asta, la 4-0 cred ca si Zimbru juca in fata Realului cu pase cu calcaiul.
    Sunt cat se poate de obiectiv: Barca a fost totusi aseara mai buna, dar la moment Real e cea mai tare echipa din lume.

    RăspundețiȘtergere
  18. al tau Petrica Efros30 noiembrie 2010 la 11:07

    Sandu daca I repriza a fost egala, atunci trebuie sa treci la nit cu nelly ioncu sa aberati!!!Extraordinar a marcat de 2 ori fara a avea ocazii, da bara lui messi? te rog abereaza in basmaluta, real e cea mai buna la moment din lume...extraordinar

    RăspundețiȘtergere
  19. Pacat ca Nelly Ioncu nu mai duce sportul la NIT, ati fi facut o pereche buna (joke) :)
    Revenind la meci, Nu sunt fan Barca, dar mi-a placut cum a jucat aseara, eu inteleg ca esti un fan Real, Hala Madrid si toate celelalte, dar scoate te rog ochelarii de fan si pune-i pe cel de jurnalist obiectiv. Real a fost egala la joc? Lol asta a fost tare, nu au fost capabili sa lege mai mult de 3-4 pase si au fost mai tari la joc? Barca a avut 684 de pase din care 608! reusite, pe cind Real a avut 331 pase, din care 224 reusite, sper ca vezi si tu diferenta. Sa-ti spun si posesia, sau o gasesti si singur, impreuna cu statistica suturilor la/spre poarta.
    Repet inca o data nu a fost offside la nici un gol marcat de catalani, chiar te rog sa revizuiesti inca o data acele faze.
    Si cum poate fi Real cea mai tare echipa din lume, dupa asa o infringere? :))

    RăspundețiȘtergere
  20. de parca suntem toti liberali democrati si incercam sa convingem un comunist sa voteze cu noi :D

    posesia a fost naucitoare dupa prima repriza posesia era 75 la 25

    pacat ca valdes nu si-a luat o o gazeta sa o mai rasfoiasca cit barca ii nacajea pe realisti :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Explicatiile date nu sunt conforme cu realitatea, dupa parerea mea. Mourinho va avea de munca la Real Madrid, pentru ca echipa asta nu se pliaza 100% pe stilul sau. Esti fan Real Madrid, te citesc cu mare placere, insa astazi parerea ta ma dezgusta total. Ultimul paragraf in care specifici ca fanii Barcelonei din Chisinau n-au auzit de Di Stefano m-a facut sa spun lucrul acesta. Intotdeauna exista valori in fotbal, dar exista la fel de bine alti indivizi care opresc o invincibilitate fantastica. Numele lui Santiago Bernabeu a fost patat de jucatori azi-noapte. Real Madrid nu este gruparea din acest El Clasico, ci aceea care permanent castiga trofee sub domnia lui Puskas, Gento sau Di Stefano. Dar stii ce-i frumos? FC Barcelona a fost si va ramane cosmarul madrilenilor de fiecare data. Ei au reusit sa opreasca hegemonia europeana dupa 5 ani gloriosi si au stabilit alte premiere de care clubul blanco nu a reusit. Acest lucru inseamna automat o frustrare, pe care o inteleg perfect. Poti vedea ce am avut eu de zis despre acest lucru pe blogdefotbal.com, articolul cu invincibilitatea blanco, iar cat despre prestatia fotbalistilor catalani de azi-noapte, totul are o explicatie remarcabila. Poti citi, urmatorul link pentru a te convinge de ce ai vazut un asa devotament din partea lor. http://fcbspecialblog.wordpress.com/2010/11/30/fc-barcelona-cantec-pentru-prieteni/

    P.S. In rest, toate cele bune si salutari din partea unui cititor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mamma mia, ce dezbateri p-acilea!!!
    Am revăzut şi eu fazele să văd dacă într-adevăr arbitrii şi-au băgat coada. Ei bine, nu există dubii decât la golul 3. Cand pe filmuleţ se face stop-cadru, mă uit, văd, revăd, rerevăd din toate părţile, calculez unghiuri, sinus-cosinus-cotangente :-) şi nu pot da un verdict clar. Pe de o parte - atacantul este mai aproape de linia porţii. Pe de alta - se filmează din unghi, pe de a treia - tuşierul stă exact unde trebuie. Se poate afirma însă că cei 2 jucători sunt pe o linie (vârful unchiilor, nasul şi freza nu contează). Nici la golul 5 nu e ofsaid - se vede în momentul pasei: Suarez este mai departe de linia porţii decât mingea si fundaşul madrilen.
    În concluzie: los merengues nu au fost dezavantajaţi de arbitri la goluri.
    Şi atunci?
    1. Sandule, e mult mai usor si mai corect să spui: "Da, băieţi, aveţi dreptate, sunt subiectiv, dar am voie să fiu, etc, etc."
    2. Băieţi, ce vă impacientaţi aşa? Doar şi în titlu e scris, clar, "Barcelona-Real ALTFEL ..."
    3. Titlul de campioană a Spaniei este oarecum pe locul 2 pentru ambele cluburi dupa Liga Campionilor. Abia după ce (şi "dacă") vor fi eliminate din UCL ele vor miza tare pe titlul intern. Dacă vor ajunge sus tare în UCL cele două nu se vor sinchisi să lase la voia întâmplării titlul şi sa mizeze pe UCL. Aşa că degeaba pariaţi voi de pe acum! (Dar la meciul direct pe Bernabeu se vor prezenta cu toată muniţia).

    RăspundețiȘtergere
  23. Sandu<am citit articolul tau si sa stii ca ai scazut in fata multora ca jurnalist si mai ales ca suprter....Fiecare avem echipe de suflet si le sustinem,dar trebuie de privit obiectiv si de recunoscut infringerea....
    1-Care ofsaiduri,de unde le-ai luat,nici un ziar spaniol,nici o sursa din internet cite am citit azi nu a scris deloc despre ofsaid,sau alte greseli de arbitraj,nici macar jucatorii Realului..daca si trebuiau alungati de pe teren au fost cei de la Real,care si a patito..Il socoti pe Ronaldo mare,da e jucator mare,dar ce gest a facut el,impingindul pe Guardiola asta e o mizerie.....sau loviturile intentionate fatade jucatorii Barcei,mai ales pe Messi,daca un jucator "TE VOZESTE"asa cum o face Messi,mai bine sa esi de pe teren ca sa nu te faci de ris,dar nu sa dai peste picioare....
    2 -Messi e peste Ronaldo,si ca jucator si ca personalitate....pejoni ca Ronaldo,care eri numai batea din lovituri peste poarta....mai lasai acolo pe toloaca cea verde de care spuneai....
    3- Deschide sport.ro si citeste caracteristicile si analizele jocului ambelor echipe si o sa vezi diferenta....spre exemplu Havi a dat 114 pase precise din 117,iar la golul doi care,la care nu stiu de unde tu ai vazut ofside,catalanii au avut 21 de pase fara a pierde mingea...si multe alte cifre sunt care sunt de partea barcelonei....
    3-Ei si ce daca multi nu au auzit de Alfreo Di Stefano,la moment ei sustin Barcelona..care e problema.....
    4-Guardiola isi face treaba la moment si ce atita ce va fi,daca....bancul cu bunica il stiti....care avea sa fie mosneag....Si daca Ca jucator a fost mai bun ca Mourinhi ca jucator(cum a spus kentultau EFROS si aici trebuia sa aduci aminte de el) sunt doi antrenori mari,mourinho mai multe a cistigat e clar,dar timpul e inainte....
    P.S.Efros a fost poate si jucator mai bun decit Mourinho..si unde e Mourinho,Guardiola si Efros.....
    mai bine scriai un articol in care recunosteai ca Barca a fost pe ste Real,dar o sa scrii cind Real acasa o sa incasesze o torbisca de la barca.....
    BARCA,BARCA,BARCA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Baieti, linistiti-va! Sandu a vrut trafic pe blog si si-a atins scopul. Ati cazut in plasa lui. Astea sunt smecherii gazetaresti, cand postezi un material controversat, stiind ca lumea va aduna ca la miere. Aici ne-a facut Sandu praf la fel cum a facut Barcelona cu Real M<adrid ))))
    Mare smecher Sandu asta. Respect. Te citesc cu placere

    Ciprian (Ludus)

    RăspundețiȘtergere
  25. În primăvara Europeană Real va întâlni mai multe echipe de talia Barcelonei. După jocul prestat aseată nu cred că va ajunge departe...

    RăspundețiȘtergere
  26. Prieteni, de ce va suparati asa? Este doar parerea mea pur subiectiva.
    Va multumesc la toti pentru mesaje si astept sa mai scrieti ce va place si ce nu va place. Accept orice critica normala

    RăspundețiȘtergere
  27. putea face smecherii de alt gennn,dar a asta a fost o smecherie proasta....asa ca a dat-o in bara.....

    RăspundețiȘtergere
  28. Real a fost PRAF aseara,asa cum e intotdeauna.Nu imi vine sa cred cate aberratii poate debita un fan al Realuuli.Cand vad ca pe majoritatea siteruilor s-au ascuns si nu mai comenteaza la nici un articol despre acest subiect,iese singurul fan extraordinar de ,,destept,, si spune ca golurile celor de la Barca au fost din offside(dupa parerea mea,bloggerul asta nu a urmarit meciul)...Si mai am ceva de remarcat,cand zice ca trebuia eliminat valdez,nu vede pe homosexualul de ronaldo cand il loveste pe guardiola,sau cand este lovit messi,nu vede...el vede real cea mai tare echipa,cred ca visezi!Si cand faci cacofonia aia intentionata,foarte urat din parte tara,zic si eu ca ca real este slaba(cacofonie de raspuns).Chiar daca nu imi aprobi comentariul,sa ti minte,HAI BARCA<REAL RUSINEA FOTBALUI!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Raspuns la mesajul pentru anonim 19:20
    Bai desteptule hai sa iti lamuresc putina si psihologie.
    Cind o venit Guardiola,i-a lamurit clar lui Laporta, Ronaldinho,Deco,Beletti si chiar Eto`o etc sa fie eliminati.Sa aiba Messi drum deschis, sa nu aiba conurenta,ramasese un singur moghican:Xavi,cum a mai spus-o si Sandu.Darpe Messi nu il incurca Xavi,deopotriva asta este calul echpei.Pai vezi desteptule,Ca Messi sa joace bine trebuie oameni eliminati.Dar un jucator de numarul unu nu este asa,el trebuie sa se incaderze in orice conditii:cu jucatori de diferite caractere,sau la echipe mai sabe.El e foarte bun dar nu e cel mai bun.Si asta e clar.As numi acum citiva dar cred ca te pricepi si singur.Chiar iti spun de unul Cr.Ronaldo.Pai el la Sporting a jucat, la Mancester deja tac,La Real la fel,dar din drumul lui nu au scos pe nimeni ca sa fie unicul, sa nu aiba concurenta.Si iti mai spun una.Iei nu a fost Ronaldo penibil, dar Messi,a cazut ca o cufaica si toti in jurul sa il salveze,pai daca se duce la Chelsea il maninca toti sau la alta echipa,mai trebuie sa ai individualitate.El e parca copilul mamei,asta este el la Barcelona.E adevarat are mare talent,nimeni nu neaga,e fantastic, dar nu e number one, zici ca esti suporter Barca, si eu am fost un amator al Barcei, dar acum tin mai mult cu Real,si nu din cauza lui Ronaldo, dar ca este Mourinho.Care deja nu trebuie sa arate lumii ca este mai bun decit Guardiola,ca este de mult mai bun,noroc cu Barca ca il au pe Xavi.In rest tuturor bafta. si iubiti fotbalul

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonimul din 19.49, eşti tare!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  31. Fara doar si poate REAL MADRID va fi campioana Spaniei; o sa discutam asta la finalul sezonului. Revenind insa la meci, respect opinia ta, insa haideti sa vedem ce avem pe masa. Real a avut 0 ocazii de gol si cand spun "ocazii" nu ma refer la orice sut bolnav de-al lui Ronaldo sau Benzema. Este clar pentru toata lumea ca Realul nu a fost umilita pe Camp Nou. Nu, n-a fost umilita, ci calcata in picioare, spulberata, nimicita, pur si simplu s-a tras apa dupa ei, cum canta o formatie de hip-hop pe vremuri. Timp de 90 si ceva de minute m-am chinuit sa vad daca pe teren exista Cristiano Ronaldo, stiti voi, FOTBALISTUL (vazut de unii mai bun ca Messi). Ei bine, nu l-am vazut pe fotbalist, insa l-am vazut pe Ronaldo cocalarul, care, in loc sa-si vada de joc si sa impinga mingea in poarta, a ales sa-l impinga pe Guardiola. Si astfel s-a scris istoria prezentei lui Ronaldo in meciul de aseara.
    Cat despre faza cu "arbitrajul", te apropii un pic de Mircea Lucescu, cel mai furat om din Univers. Numai el considera ca l-au furat arbitrii in umilinta 1-5 cu Arsenal :))

    RăspundețiȘtergere
  32. al tau Petrica Efros1 decembrie 2010 la 12:40

    Deci sa facem un rezumat...Tipul care spune lucrurilor pe nume in realitate e un gazetaras ordinar gen prosport,care deja l-au vindut pe traore la vreo 20 de cluburi, doar de dragul de a scrie ceva...Din pacate si Sandu Grecu care se credea mare cronicar e un nu 0 dar 1 barat!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. ba fratilor eu il sustin pe sandu ... a fost o zi cu ghinion pentru Real .. oricum tiki-taka nu ramane in istorie ... stiti ce ramane in istorie jucatori care ajung din poarta in poarta cu mingea la picior ;) be the best or fuck the rest

    RăspundețiȘtergere
  34. Sandule,intervin si eu,si rog pe toti Barcelonistii mei,sa se linisteasca.Sintem pe blogul lui Sandu si hai sa-l respectam.Avem pozitita noastra ,dansul o are pe care o are.Scorul de la 5-0 numai necesita mari comentarii...degeaba. Vreau sa te contrazi referitor la Xavi Hernandez.Cand juca Ronaldinho si Deco la Barca,Xavi era pe banca mai mult.Si Barca a castigat Liga Campionilor si Campionatul de 2 ori consecutiv.A venit Pep,a curatat echipa....si s-a bazat pe Xavi care deja aea 28 de ani.Oare cum poti sa spui ca el i-a invatat pe cei de la club sa joace fotbal?? Adica Iniesta si Messi nu stiau sa joace fotbal?? Ma omori Sandule...eu zic ca Xavi a crescut si a invatat sa fie cine a ajuns sa fie...pasatorul numarul 1 din toate timpurile anume la Barcelona.Pentru fotbalul Barcei e unicat in lume.O simbioza a fotbalului Olandez si Latino american. Eu respect valoarea madridului si istoria lui foarte bogata,insa la moment Barcelona este mult mai buna.Si inca ceva..sa lasam mitul despre Cassillas ca e cel mai bun...a fost candva..cu drag C.B.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune