Epureanu - fundașul ultimilor 20 de ani

Alexandru Epureanu a fost votat de vizitatorii blogului drept cel mai bun fundaș moldovean din ultimii 20 de ani. Recunosc, anticipam faptul că jucătorul lui Dinamo Moscova și totodată căpitanul naționalei va fi primul în top, dar nu bănuiam că se va bate cu Serghei Lașcencov pentru supremație. Doar 2 voturi i-au despărțit pe cei doi, după ce pe parcursul ultimelor 2 săptămâni, lider a fost ba unul, ba celălalt. L-am apreciat pe Lașcencov atâta timp cât a fost la echipa națională (fiind și el o bună perioadă de timp căpitan), dar din păcate, fostul jucător al echipei Nistru Otaci a stârnit destule controverse vizavi de corectitudinea cu care își apăra șansele în unele meciuri. Scandalul din Ucraina a venit ca o confirmare la ceea ce s-a spus mai mult prin culuare despre Lașcencov. Oricum a fost și el un jucător bun. 
Sincer, așteptam ca Epureanu să se bată cu Testemițanu pentru primul loc. De două ori cel mai bun fotbalist al Moldovei, vreo 7-8 titluri de campion național cu Zimbru și Sheriff, experiența din Anglia și de la echipa națională îl făceau pe Testi unul dintre marii favoriți. Se vede însă că fotbalul modern și-a spus cuvântul, iar Testemițanu a rămas abia pe 3, la o mare distanță totuși de ceilalți jucători, pe care sunt sigur că mulți dintre cei care navighează pe net cu drept de vot :) nu i-au văzut niciodată. 
N-au văzut super-golul lui Pogorelov în poarta naționalei din Țara Galilor, nu l-au văzut pe fundașul de fier Sergiu Secu, fost și la naționala de tineret a URSS, nu l-au văzut pe Sosnovschi căpitan la Saturn Ramenkoe, după ce trecuse pe la Dinamo Kiev și Spartak Moscova. Ăsta e internetul de azi. 
Începând de astăzi puteți vota într-un nou sondaj CEL MAI BUN FOTBALIST MOLDOVEAN AL ANULUI 2010.

Comentarii

  1. Cel mai bun a fost Adrian Sosnovschi, asta e clar ca buna ziua. De unde sa stie degetarii astia care stau numai cu cvapul in comp de asa fotbalist

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun a fost Testemiţanu!

    Şi cei care navighează pe net cunosc nu mai puţin decât alţi mari "experţi"

    E altceva că sondajele de pe acest blog nu vor reflecta realitatea pentru că nu există un sistem împotriva voturilor multiple şi în plus blogul nu este accesat de un număr mare de vizatatori, micorbişti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar eu cred ca e corect sondajul in privinta invingatorului. Lascencov e clar ca a fost votat de cineva care a vrut cred mai mult sa faca misto din sondaj. Epureanu este peste ceea ce a fost Testemitanu. Cu mult.
    Din cate stiu eu blogul lui Sandu are trafic destul de mare pentru Moldova. De exemplu, m-am uitat pe datele de ieri si au fost aproape 300 de vizitatori unici. Mie imi place si aceasta imbinare a fotbalului cu politica chiar daca Sandu zice ca nu se pricepe la politica )))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune