Gabi Stan ar antrena Zimbru gratis

Antrenorul român Gabi Stan a declarat aseară la Arena Publika TV că ar fi de acord să antreneze fără bani 2 echipe, FC Brașov și Zimbru, care sunt și echipele lui de suflet. 
Gabi Stan a mai antrenat Zimbru în sezonul 2002-2003, când a câștigat medaliile de argint. Cea mai importantă realizare a tehnicianului român pe banca galben-verzilor a fost eliminarea din Cupa UEFA a celebrei echipe suedeze IFK Goteborg, dublă deținătoare a trofeului, după 3-1 la Chișinău și 2-2 în Suedia. 
Gabi Stan are 58 de ani și a mai antrenat până acum echipele FC Brașov, Astra Ploiești, Corvinul Hunedoara, Jiul Petroșani, CSM Reșița și UTA Arad.

Comentarii

  1. Санду ты вчера в конце передачи сказал, что возможно Габи Стан не сказал всей правды о своем пребывании в Кишиневе...можешь поделиться, он всетаки ведет переговоры с Зимбру?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca se intereseaza Cecetov de el

    RăspundețiȘtergere
  3. cum pot receptiona Publika tv in Romania? pentru a vedea emisiunea ta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu, astept si eu sa vad saptamana asta.

    Publika TV o poti receptiona pe satelitul Thor. Intra pe saitul publika.md si vezi in dreapta jos sunt toate detaliile cum poti receptio Publika prin satelit

    RăspundețiȘtergere
  5. Un live webcast pe site-ul oficial nu este pe lista de imbunatatiri ale site-ului Publika? Asa putem sa vedem si noi in Romania emisiunea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti vedea emisiunea inregistrata chiar aici pe blog, pe partea dreapta este VIDEO ARENA PUBLIKA, fa clic si ti se va deschide pagina de pe publika.md unde gasesti emisiunea. Vizionare placiuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tocmai am terminat de vizionat emisiunea recenta. In afara de partea in care ati discutat in limba rusa (pe care n-o inteleg), emisiunea a fost foarte interesanta. Succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune