Moldoveni jefuiți în Grecia!

Doi moldoveni au fost jefuiți în plină stradă, în Grecia!
S-a întâmplat săptămâna trecută, la Atena. Doi moldoveni au decis să plece în Grecia la odihnă. Un tur de o săptămână, cu autocarul, cu 3 zile la un hotel de 4 stele din capitala elenă. Am aflat povestea chiar de la cei jefuiți, întâmplător fiind niște prieteni de-ai mei. 
Cum s-a întâmplat? Ca-n filme! Cei doi turiști se plimbau seara pe stradă. La un moment dat s-a oprit o mașină, în care erau 3 inși. Unul dintre aceștia era în uniformă de polițist. S-a prezentat și le-a cerut actele. După ce ai noștri i-au prezentat pașapoartele, polițistul le-a spus că este de la secția anti-drog și că ar vrea să verifice ce au prin buzunare. Siguri pe ei, prietenii mei au scos tot din buzunare, inclusiv banii...
”Șoferul din mașină vorbea în limba lor la telefon, povestește una dintre victime. Altul, cel din spate, verifica cu un aparat toate lucrurile noastre. La început a verificat banii, apoi ni i-a dat înapoi. După ce au verificat și celelalte lucruri (țigări, brichete, etc) ne-a mai cerut o dată banii să-i verifice. Noi ne-am conformat, doar erau oamenii legii, și i-am mai dat o dată banii. În acel moment șoferut a apăsat pe accelerator și duși au fost. Am rămas cu gura căscată.”
De ce am scris despre acest caz? Ca să fiți atenți dacă plecați în Grecia sau în altă țară din Europa, să nu credeți că occidentul înseamnă doar civilizație și să nu cădeți pradă escrocilor.  

Comentarii

  1. Sandu, nu s-a intamplat ca-n filme, ci exact ca in Moldova. Balcanici si ei, balcanici si noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. In orice tara se fura. Cum poate crede cineva ca exista pe planeta Pamant o tara in care nu se fura. Da, doi moldoveni au fost furati in Grecia. Incredibila stire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonime, doar nu esti atat de prost incat sa crezi ca toti sunt asa de destepti ca tine. nu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune