Noroc de Spania

Pregătisem un material amplu despre echipa naţională de tineret, antrenorul acesteia, rezultate şi mai ales, despre meciul amical cu Egipt. Am stat şi m-am gândit, să-l public sau nu. Iar lucrul care m-a făcut să ezit a fost rezultatul unui al amical juca aseară, în care Portugalia a umilit campioana mondială Spania cu 4-0. A zdrobit-o pe tabelă, dar mai ales pe terenul de joc, unde lusitanii au zburdat în faţa unei echipe care a părut absentă.
Cu tot respectul pentru Sergiu Chirilov, care nu ascund, îmi este amic, dar dacă se respectă în primul rând pe dânsul nu are dreptul să facă ceea ce a făcut la acest amical cu Egipt. Nu are nici măcar dreptul moral să-şi însuşească o echipă naţională, care reprezintă întreg fotbalul moldovenesc, nu doar pe dânsul. Eu zic că Sergiu Chirilov era mai îndreptăţit decât Balint să ceară anularea unui astfel de amical. Şi totuşi Chirilov a mers în Africa, ştiind 100% că se va face de râs, în condiţiile în care a avut doar o zi la dispozoţie pentru a pregăti aşa-zisa echipă naţională Under 23. Sau poate că selecţionerul de tineret nu a ştiut că merge în ţara care a câştigat ultimele 3 ediţii ale Cupei Africii pe Naţiuni?.. 

Comentarii

  1. A ştiut sau nu, nu contează. Foarte bine că a mers şi a disputat acest amical. A văzut că are mult de lucru pentru a forma noua echipă de tineret. În plus a recunoscut în întreaga Moldovă sunt doar 6-7 jucători a.n. 1990 care ar face faţă selecţionatei U-21.

    Această echipă este una nouă şi a disputat primul meci în componenţa actuală, fără antrenamente, după cum ai menţionat şi tu. Aşa că îi dorim lui Chirilov spor la muncă. El a demonstrat că poate obţine rezultate în prelminariile precedente.

    O bilă albă pentru Chirilov că a disputat acest amical şi o bilă neagră pentru Balint că nu a disputat niciun amical pe 17 noiembrie. (Asta dacă el într-adevăr a refuzat amicalul cu Yemen sau altă selecţionată)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune