Plahotniuc președinte

De ce se iau toți de Plahotniuc? De invidie. Pentru că cea mai mare calitate a moldoveanului, spre regret, este invidia. 
Nu mă pricep la politică. Nu-l cunosc pe Plahotniuc. Nu l-am văzut niciodată în viață ”pe viu”. Dar dacă e așa cum a scris Alex Cozer, că Plahotniuc ar fi ridicat și reparat toate bisericile pe vremea comuniștilor, atunci nu mă mai interesează altceva. Cu atât mai puțin TVR-ul. Cu sau fără TVR viața mea nu se schimbă cu nimic. Și nici viața oricărui alt moldovean. În schimb sunt credincios. Sau cel puțin așa cred că sunt.
Revenind la Plahotniuc, aș remarca altceva. Tot ce are acest om este cel mai bun în țară. De la discoteci la bănci și de la hoteluri la benzinării. De ce nu mi-aș dori un astfel de om la conducere? Un om care știe să facă din tot ce are - cel mai bun. Îl văd mai degrabă pe Plahotniuc președinte de țară decât pe Lupu.

Această postare NU a fost plătită sau comandată de nimeni. Sunt doar gândurile mele. Asta așa, ca să răspund din start la întrebările retorice și suspiciunile unora care se cred deștepți.

Comentarii

  1. interesanta idee :)
    cel putin altfel decat vad toata ziua prin ziarele care apartin partidelor oponente :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Moldova va fi mereu in saracie cata vreme va ramane in asa-numita politica a ,,vecinatatii apropiate,, a Rusiei. Asta e statagema Rusiei. Crearea de conflicte inghetate in diverse locuri pe unde are interese politice si in regiuni pe care le considera sub sfera ei de influenta, crearea a tot felul de identitati la care adera naivii (gen existena etniei moldovean,-desi termenul provine de la raul Moldova, care curge in intregime pe teritoriul Romaniei) si mentirea unei stari conflictule in societate. Moldova nu va adera niciodata la UE. Ceea ce promoveaza partidele pro-europe e gargara. UE nu-si permite sa ia sub brat un teritoriu care in relatiile internationale e considerat sub aripa Rusiei, la care se adauga faptul ca Moldova nu e membra NATO, iar dupa 90 nicio tara nu a aderat la UE fara a fi inainte membra NATO. Intr-o revenire la putere a comunistilor ori prin realizarea unei aliante PCRM-PD, R. Moldova se va prabusi iar pe viitor greu cred ca se va mai putea face ceva. Votati cu oricine (PL, PLDM, AE, AMN), numai cu PCRM si PD, nu!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Mai bun decat Lupu cu siguranta e. Pt ca Lupu nu e decat o marioneta in mainile sale.

    Dar nu va fi Presedinte niciunul dintre astia doi, pentru ca la 28 noiembrie vor suferi un mare esec.

    Si da, ai dreptate ca tot ce detine asta e cel mai bun din tara, dar toate aceste lucruri s'au facut in urma furturilor grosolane din averea statului,ì. Deci din buzunarele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu cel mai penibil articol al tau la sigur, seamana cu logica unei bidle aista o furat si s-a saturat si nu o sa fure...Trebuia sa mai scrii si despre fetele care le trafica in Turcia...Ei da ce nu face un jurnalist pentru ruble...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu nu shi padliza !!!
    murdareshti blogu cu brashoave ...
    zi mai bine ceva bun din domeniul foodball-ului
    caci de la politica deamu am panos

    RăspundețiȘtergere
  6. padliza sunt cei care is orbiti de ura si nu sunt in stare sa vada lucruri reale

    RăspundețiȘtergere
  7. Stau si ma gindesc - as fi de acord sa traiesc cu un Berlusconi, dar sa traiesc bine. Are si el, am si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si iarasi m-am convins ca Sandu Grecu e un jurnalist de doi bani ...sandule veziti de treba ta da nu de politica ....

    RăspundețiȘtergere
  9. shi gindire primitiva, daca sa ei dupa logica ta ap ... are Olejca - ai shi tu. numa ca Alejca are real da tu ai o p...leasha

    RăspundețiȘtergere
  10. Sandu m-ai pus pe ganduri. Eu ca si tine nu ma pricep la politica si nu ma intereseaza politica moldoveneasca. Dar daca tu zici ca Plohotniuc stie sa faca totul sa fie cel mai bun poate ne face o echipa de fotbal in Chisinau ca destul ca de 10 ani Tiraspol isi bate joc de noi

    RăspundețiȘtergere
  11. Si inca ceva. Vad ca aici ai mesaje de la toti "prietenii" tai ))) Daca nu a scris aici si ministru Ciobanu apu lasa ))) Dupa asa material pot sa te laude numai cei care simpatizeaza cu Plohotniuc, restul te fac in tot felul )))

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca se termina "conlucrarea" cu publica si sandu vrea pe la prime...sandu da plahotniuc lui efros nu ia promis ca face vreo echipa si respectiv efros te va lua ca si la besiktas:)
    Padliza in romana o sa fie pupcurist!

    RăspundețiȘtergere
  13. Petrica, dar tu nu cumva esti unul dintre cei de la Prime care se tem ca daca va veni Sandu acolo va ramane fara lucru? Din cate stiu eu Sandu se lasa de televiziune, asa ca Petrica "cel destept", dormi linistit

    RăspundețiȘtergere
  14. desi mereu te-am apreciat nu pot sa spun k in continuare nu o voi mai face, recunosc k acest articol m-a intristat, dar iti respect gindurile ce le ai, doar k vreau sa-ti spun k sint multi care pot sa faca totul si toate bune daca ar avea sub control pirghiile care le are acest individ :-(

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa,
    eram sigur ca voi fi injurat si insultat... dar nu puteam sa nu scriu ceea ce gandesc. N-am pupat curul nimanui niciodata si nici n-am s-o fac. Cei care ma cunosc stiu ce spun.
    "Petrica", nu meriti sa porti pseudonimul pe care ti l-ai ales. Si totusi undeva iti dau dreptate. Si anume ca ar fi o onoare pentru mine sa mai colaborez cu unul dintre cei mai buni specialisti de fotbal de la noi, poate chiar cel mai bun, Petru Efros.
    Andrei, ti-am spus ca voi renunta la televiziune dupa ce imi inchei colaborarea cu Publika. Sper sa nu se intample prea repede. Nu ma intereseaza Prime.
    Alex, spune-mi macar un om cunoscut de la noi care n-a furat. Eu nu cunosc.
    Pentru alti critici, anonimi, din tot raul il aleg pe cel mai bun.
    Si ultima: eu NU merg la vot, pentru ca nu am incredere in politicienii de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  16. La urma o fost cantrolinii v golavu !!! la shi bun ai mai scris articolu ista de 5 capishi shi tulburi apa ?
    Ajunge atita pirjoale, gen "Tot ce are acest om este cel mai bun în țară" cu atit mai mult ca singur spui ca nul cunoshti. Fii baiet-mishto shi nu improshca cu cafeniu impotriva vintului.

    RăspundețiȘtergere
  17. SAndu tu spui ca din cei cunoscuti toti au furat...fii barbat si direct spune ce ai furat tu?
    daca nu mergi la vot nici nu deschide gurita pe aceste teme...

    RăspundețiȘtergere
  18. HO HO LUME LINISTITI-VA!!!!!!!!!!!!!!11
    nu uitati ca acesta e un blog
    si omul are dreptul sa-si expuna parerea...
    si lasati comentariile astea de doi bani,uitati-va sub nasul vostru
    e doar un gind, din ceea ce am citit eu logica este daca punem cerebelul in miscare,dar voi cei care criticati ,ori nu l-ati pus in miscare, ori nu-l aveti
    pacat de voi.....

    P.S.EU TOT NU MERG LA VOT,

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu exista niciunul care sa nu fi furat. Problema e ca asta nici macar nu e politician, ci un cotcar de pe malurile Prutului, ajuns in urma unui concurs de imprejurari cel mai ... din tara.
    Bine, cunoscandu-te putin, iti respect pozitia si nu vreau sa intru in polemici.
    Cred totusi ca putem trai in demnitate, fara asemenea indivizi la conducere si cu alti politicieni la conducere.

    Pana una alta, poate ar trebui sa mergi la vot. Alege si tu pe cineva, deoarece esti un om tanar si inteligent si cu siguranta va face alegerea corecta. Schimbarea nu se poate face brusc, dar pe etape, iar prima etapa e sa scapam definitiv de comunisti si indivizi care au crescut pe langa ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma gandeam si eu sa scriu un articol despre invidia moldovenilor! Bravo Sandu! Spui ce gandesti! Cum spunea o colega de la PUBLIKA, Atat timp cat acest asa numit "mafiot" face treaba buna, totul e in rregula! Mersi mult de articol!

    RăspundețiȘtergere
  21. Blea, da idioti is multi pe meleaguri mioritice!

    RăspundețiȘtergere
  22. санду молодец . готова подписаться под каждым твоим словом включая поход на выборы. очень жаль, что у нас мало людей способных рассуждать трезво и обьективно.

    RăspundețiȘtergere
  23. Vezi Sandu rusnasii iti dau dreptate...

    RăspundețiȘtergere
  24. вообще=то я не русская.

    RăspundețiȘtergere
  25. Filat a furat Alianta ,Alianta il va ingenunchea pe Filat !
    Scuipind in prieteni ,el va scuipa in toata natiunea!
    Persoana care tradeaza ideile Aliantei ,ne poate face fericiti pe noi ? Sunt ferm convins ,ne va trada si pe noi! Noi suntem ,asa de neputinciosi,de aici rezulta !
    E parerea mea personala ,voi ramineti cu ale voastre !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune