luni, 29 noiembrie 2010

Să înceapă show-ul

Sport Show. Astăzi, de la ora 17.00, la Radio Sport 101.3 FM
Sport Show. Aceasta este denumirea emisiunii pe care o voi realiza în fiecare luni, de la ora 17, la Radio Sport. Astăzi veți avea parte de un program dedicat etapei de fotbal care s-a jucat duminică. Vom vorbi despre lidera Milsami Orhei, despre surpiza FC Costuleni. Vom încerca să analizăm rezultatele alegerilor parlamentare într-un alt mod și anume vom vedea cum se vor răsfrânge aceste rezultate asupra evoluției sportului în Moldova, în special fotbalul. 
Așadar, nu rata Sport Show la Radio Sport, pe 101.3 FM, astăzi, de la ora 17.00. Dacă vei dori să participi la discuții în direct vei putea face și acest lucru. Voi aunța numărul de telefon la care poți suna în timpul emisiunii.
Și încă ceva, ai mai sus logoul oficial al Radio Sport Moldova.

8 comentarii:

 1. Dar ce invitati o sa ai? Eu ti l-as propune pe Adlan Shishkanov

  RăspundețiȘtergere
 2. da poate pe Plohatniuc ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Invitat va fi Dragos Hincu, vicepresedinte Milsami Orhei si inca un invitat surpiza...

  RăspundețiȘtergere
 4. emisiunea de eri arena publika sa inteleg ca nu a fost,din ce cauza????radio sport nu are sait,nici nu se poate de ascultat live net???

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu. Arena ieri nu a fost din cauza alegerilor. Radio Sport nu are sait deocamdata. Pe net n u se poate de ascultat. Din ianuarie va fi saitul si veti putea sa ascultati si pe net. Pana atunci posibil sa apara pe alte saituri de sport, inclusiv aici, pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 6. da problemele tehnice au dat totul peste cap
  vreo 10 minute auzeam pe fundal doar muzica si de abia tu te auzeai
  daca o sa fie mereu asa atunci ai pierdut audienta care si asa e putina

  RăspundețiȘtergere
 7. Salutare. Felicitări pentru lansarea primului radio de sport din Republica Moldova. De abia aştept să aud de pe internet emisiunile voastre, să îmi fac o părere cât de cât justă despre ceea ce va însemna pe termen mediu şi lung Radio Sport. Succes.

  RăspundețiȘtergere
 8. bine ca nu ai reactionat la comentariul timpit de mai sus.

  RăspundețiȘtergere