SCANDAL: Un antrenor acuzat de înșelăciune

Antrenorul Ilie Vieri este acuzat de fotbalistul Alexandru Zislis că i-ar fi furat salariul! 
”Ești un prost!”
Astfel i-a răspuns Ilie Vieri (foto) fostului internațional de tineret aseară, în direct la Arena Publika. ”Ești prost” a repetat antrenorul ca să auzim clar, nu cumva cineva să fi scăpat prima replică...
Președintele Federației de fotbal, Pavel Ciobanu a rămas înmărmurit. Nu a avut nicio replică. E de înțeles. Și eu am fost șocat când am auzit prima dată.
Nu știu cât de prost e Zislis, dar a dat dovadă de mult curaj și caracter atunci când la acuzat pe Vieri. Jucătorul care a marcat în poarta Angliei în celebrul 2-2 de la Londra se simte furat. Se simte umilit de amăgit de antrenorul care l-a crescut. Zislis spune că Vieri punea banii în buzunar în timp ce lui îi zicea că patronul clubului Costuleni nu vrea să-i dea salariu. Nu vrea sau nu are, nu mai contează. Cert este că Zislis nu a primit niciun ban de la club până când nu a plecat Vieri. Iar când s-a dus să-i ceară socoteală patronului, acesta i-a zis să meargă la Vieri după bani, pentru că el i-a dat salariul în fiecare lună. Și cum la Costuleni antrenorul era cel care împărțea banii, Zislis a rămas cu nimic.
Bineînțeles, Vieri a negat acuzațiile, dar într-un mod foarte laconic: ”Nu-i adevărat”.
Acum rămâne de văzut ce vor declara și ceilalți jucători, pentru că Zislis a spus aseară că el nu este singura victimă. De urmărit.

Comentarii

  1. Sandu am vazut emisiunea si cred ca ai fost prea dur. Mai ales ca Zislis e buna poama, prea l-ai facut erou. Vieru bine ia zis ca e prost.
    Vreau totusi sa spun ca subiectul a fost socant. Nu m-am asteptat. Adica m-am asteptat de la tine sa faci ceva interesant, dar nu chiar asa

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei, nu prea am inteles ce ai vrut sa spui. Mersi pentru mesaj, bine ai revenit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru Zislis a fost invitat in emisiunea lui Sandu Grecu, de la Publika TV, Arena Publika, pentru a discuta, printre altele, si despre acandal cu antrenorul lui I.Vieru care a avut un comportament lipsit de profesionalism!! Bravo pentru Alexandru carea a avut curaj sa spuna adeverul in derect!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu,unde a disparut rubrika ,shut in bara???!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate sau fericire Inesa a inghitit harbuzul!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. matinca nimeni no place pe alintatura ceia

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca a aparut si un clon de-al meu pe aici. Sut in bara s-a epuisat odata cu epuisarea echipelor care prezinta interes.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandu poate clona? RIP Sut in bara!!! Sandu da totusi l-ai intrebat pe Ciobanu pina in 2026 cind va preda fiului sau sefia federatiei va avea Moldova un Stadion Republican?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mdaa...Pacat ca FC Costuleni nu se afirma in ultima vreme decit cu acest scandal. Nu dau la nimeni din ei dreptate dar cred ca mai intii ar trebuie sa arate rezultate si pe urma sa se certe cine si cui a luat salariul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune