joi, 25 noiembrie 2010

Sportivul anului

Astăzi, Ministerul Tineretului și Sportului desemnează cei mai buni sportivi ai anului 2010. La vot voi participa și eu în calitate de reprezentant oficial al postului de televiziune Publika. Rămâneți cu ochii pe blog pentru a afla numele celui mai bun sportiv moldovean al anului 2010. Personal optez pentru Andrei Perpeliță, medaliat cu bronz la campionatul european de lupte libere.

10 comentarii:

 1. dle sandu! o intrebare ce nu are legatura cu articolul in cauza. postul de radio sport fm va transmite si in continuare muyica rok sau numai stiri sportive_ merci mult.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sandule intr-un articol anterior scriai ca nu vei participa la vot, caci e inutil. Cind colo te vad "mintind" poporul ca sa mearga la vot caci conteaza votul lor. Cum comentezi?

  RăspundețiȘtergere
 3. dupa cum imi amintesc eu in articolul dat Sandu a spus ca nu va merge la vot pe 28 noiembrie, nu ca nu va merge la vot pentru a vota cel mai bun sportiv al anului

  asa ca anonimule, logica si memoria ta te-au f....

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru imbecilul de mai sus...eu despre votul de la alegeri si am vorbit!!! Cred ca nu ai vayut promo-ul de la publica...Daca taceai filosof ramineai!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. cer scuze n-am stiut ca esti fata:)

  RăspundețiȘtergere
 6. anonim,mai bine asteptam comentariul lui Sandu si pe urma ne luam de cap

  RăspundețiȘtergere
 7. Radio Sport se lanseaza astazi. Da, va contine muzica rock

  RăspundețiȘtergere
 8. Apropo, MTS va vota maine dimineata cel mai bun sportiv al anului. Eu mi-am prezentat astazi varianta mea

  RăspundețiȘtergere
 9. SAndule cum ramine cu raspunsul la intrebarea cu privire la aparitia ta in spotul de la publika unde indemni lumea la vot cind singur nu te duci...Eu asta numesc fatarnicie???

  RăspundețiȘtergere
 10. merci mult pentru raspuns. mai ales pentru continutul lui.

  RăspundețiȘtergere