joi, 16 decembrie 2010

Bafana

După o lună a vrut să renunțe. După 3 luni dădea primul live, iar după un an a luat primul trofeu!
Este vorba de Vitalie Maistru. Sau Bafana, cum îl alintăm noi, la Publika. Un băiat deștept, talentat și foarte muncitor. Dar în primul rând - un caracter deosebit. 
L-am cooptat întâmplător în echipa pe care am format-o la Publika. Cineva mi l-a propus pentru că îi plăcea sportul. Am știut că va fi în echipa mea de la prima întâlnire. A fost foarte îndrăzneț și mi-a spus că nu se teme de multă muncă. Asta mi-a plăcut la el cel mai mult, întotdeauna. 
Nu voi uita niciodată cum l-am impus să citească în 2 zile cartea lui Anatol Guidea și Ion Robu despre luptele libere din Moldova. Peste 2 zile i-am făcut examen, ca să văd ce a înțeles din ea. Ce putea să înțeleagă? Nimic. Și a vrut să renunțe. A fost singura dată când l-am văzut resemnat. Am vorbit atunci cu el și cred că l-am făcut să înțeleagă faptul că jurnalismul sportiv înseamnă nu doar reflectarea evenimentelor. A rămas și a ajuns cel mai bun. A ajuns șeful știrilor din sport la Publika, ia ieri a luat și primul trofeu - o Cupă frumoasă de la MTS pentru obiectivitate în știri. 
Felicitări, Bafana! Și nu te opri aici. Acest premiu este abia o primă confirmare, prima treaptă din piramida despre care ți-am vorbit odată.

8 comentarii:

 1. Ciuuuuuuuuvag!
  Eu am primul autograf al puştiului!

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci foarte mult pentru încredere! Am să mă strădui să nu dezamăgesc! Mulţumesc încă o dată!

  RăspundețiȘtergere
 3. bravo ,succes,numai ka kitiodata la shtiri se bilbie,dar nui pe asta,va fi totul bine,succes inka odata!

  RăspundețiȘtergere
 4. Бофана все-таки красавчик) и чего уж греха таить - просто симпатяШка)

  RăspundețiȘtergere
 5. Bravo Vitalie.Si succes in continuare

  RăspundețiȘtergere
 6. SUCCESE VITALIE... MACAR NU TE BILBII CA TIMOFTE DE LA PROTV...

  RăspundețiȘtergere
 7. Cam prea de sus aici se discuta despre Bafana. Unul isi permite al numi "pusti" (in faza cind singur este un anonim care este foarte satisfacut de imaginea din oglinda...), autorul vine intr-o ipostaza de mare invatator......Toata lumea isi face imagine pe seama liu Bafana... Se schimba tumpurile/

  RăspundețiȘtergere
 8. Bafana felicitări! Bravo! Şi mult succes în continuare

  Dar de ce Bafana îl dezmerdaţi ?)))

  RăspundețiȘtergere