Cât costă titlul de ”sportivul anului”

O mie de lei. Atât a primit APSM de la Federația de atletism pentru organizarea galei de premiere a celor mai buni sportivi ai anului 2010. 
imagine: presasportiva.com
Ținând cont de faptul că în consecință câștigător a devenit un atlet, mă întreb retoric: oare Luchianov a luat acest titlul în contul acestor o mie de lei? 
Întrebarea mea este în special pentru Nicolae Buceațchi, oficial vicepreședinte APSM, deși toată lumea știe că, de facto, această organizație parcă ar fi un SRL a lui Buceațchi. El decide, el face. Altfel nu-mi pot explica de ce rugămintea mea în calitate de membru al APSM nu a fost acceptată anume de Buceațchi. Anume el i-a sunat astăzi pe membrii executivului APSM și îi convingea să nu ia în calcul scrisoarea mea oficială. 
De altfel, Buceațchi mi-a spus chiar mie ieri că nu reușește să convoace executivul APSM pentru că el are de cumpărat șampanie pentru gala de azi. Șampanie care urma să fie dată cadou pentru jurnaliști. Eu i-am răspuns că am nevoie de dreptate, nu de șampanie pe care pot să mi-o procur singur. M-a rugat să-l sun peste o jumătate de oră. L-am sunat ulterior, însă era deja la masă și m-a rugat să-l las să mănânce. L-am lăsat. Dar astăzi, de ce nu s-a întrunit executivul așa cum mi-ați promis aseară, domnule Buceațchi?
Și mai am câteva întrebări. De ce au votat doar 39 din 65 de membri APSM? De ce domnul Buceațchi nu și-a făcut treaba și nu a trimis formulare la toți membrii APSM? Unul dintre ei este Ivan Goncearuc, care n-a primit formular și nici n-a știut că Asociația face acest sondaj pentru desemnarea sportivului anului. Cine a avut interes ca anume Luchianov să fie desemnat sportivul anului, chiar dacă acesta nu a câștigat nimic în 2010? Cum s-a uitat astăzi Buceațchi în ochii sportivilor cu medalii, dar care au pierdut într-o competiție, fie ea și neoficială, Top-10, în fața unuia fără medalie, dar cu pile? Și încă o dată, mă întreb retoric, oare cât a costat acest titlu? Pentru că au mai fost cazuri când s-a încercat cumpărarea voturilor.

Comentarii

  1. http://ivangoncearuc.blogspot.com/2010/12/exclusiv-vice-pre%C5%9Fedintele-apsm-nicolae.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea despre medalii,titluri...Punem alaturi doi fodbalisti- un fodbalist din campionatul Moldovei,a doilea sa fie Messi,cel de la Barselona.Celui din Moldova ii punem 100 de medalii,ii dam un brat de diplome si pedeasupra ii mai punem si vreo 2-3 coroane,iar lui Messi nu-i dam nimic.Credeti ca dupa aceasta lumea va privi mai mult campionatul Moldovei decit mieciurile Barselonei?Sa fim seriosi.Evenimentul de care scrii e doar un foc de paie.Inteleg ca esti suparat si vrei sa te razbuni,dar sper sa-ti treca si sa scrii despre lucruri cu adevarat interesante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Buceatchi! Nu bagati in seama asa oameni fatarnici cum e Grecu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti mai aduci aminte Sandu cum incercai mai multi colegi de breasla sa-l voteze pe Ion Soltoianu? Si tu acum vorbesti despre dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandule, aici scriu cred ca toti jurnalistii, colegii tai care te invidiaza. Mare rahat in presa asta si mizerie. Am fost si eu jurnalist, dar am renuntat pentru ca mi se face greata doar cind imi amintesc ce rahati si ratati sunt printre voi.
    Sandu, eu te sustin si sper ca vei reusi macar tu sa scapi tara asta de toti ratatii care se cred jurnalisti si de toti prostii care cred ca sint mari sportivi

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim ce vorbesti!!!Soltoianu tine crisa lu Sandu ca sa nu curga!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu, cred ca tu te-ai suparat tare pe el daca ai ajuns pina aici. Nu zic ca nu ai dreptate. Da, Ion a gresit, dar oare el nu merita sa fie iertat?

    RăspundețiȘtergere
  8. andrian, da ce te temi sa iti expui si numele de familie sau te temi ca ,,crisa lui Sandu,, o sa-ti sparga nasu??????????

    RăspundețiȘtergere
  9. Iata niste teme care ma interesaza-Avem in politica un ca reprezentant al sportului *greu* al sportului international,posibil viitor ministru al sportului,domnul Juravschi,care stiu ca cel putin pina la alegeri facea parte din PLDM.M-ar interesa cu ce idei,planuri,proiecte merge in politica.Poate are vre-o idee si despre stadionul national? alta tema-conflictul dintre Alexandru Epurenu si impresarul Lionid Istrate,despre care am aflat din portalul http://moldfootball.com/ - e sint doar a firmatiile impresarului,dar as vrea sa aflu ce spune despre aceasta si Alexandru.Si despre transferurile,achizitiile din divizia nationala la fodbal-macar si despre zvonuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca de obicei - iertati-mi caligrafia,nu-s jurnalist.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oricine merita sa fie iertat, dar pentru asta trebuie sa-si ceara scuze.
    Slavic, temele despre care vorbesti tu sunt interesante si cu siguranta voi scrie despre ele, doar ca nu-ti pot spune cand se va intampla asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Sandu de ce iti pierzi timpul cu debiloidul asta? Atlet sau ce p..a o mai fi el, lasa-l naibii ca vad ca pe deasupra mai e si politsai. De unde vrei minte de la el? Scrie mai bine despre Dacia, care este campioana de toamna. Dupa 10 ani avem si noi o alta campioana, macar de toamna! Bafta si mu.e luchianov

    RăspundețiȘtergere
  13. am urmarit aseara stirile sportive la Prime si am vazut si premierea acestui individ, cu declaratiile ulterioare ale acestuia si mare mi-a fost mirarea, cind el a declarat ca a ramas surprins si nu se astepta ca el sa fie ales cel mai bun sportiv al anului, caci nu a cistigat anul acesta nici o medalie... Interesanta intorsatura de declaratii :)

    RăspundețiȘtergere
  14. ba desteptilor alte treburi mai importante decit sa'l discutati pe Luchianov nu aveti????

    RăspundețiȘtergere
  15. mare specialisti v-ati gasit si voi, oamenii astea muncesc numai ei stiu cum pe saracia asta, aduc faima unei tari intregi, v-ati gasit voi sa va pisati pe ei daca statul ii tot "sustine". schimbati tema umblati pe teren faceti stiri, promovatii, incurajatii, nu umblati cu cioara vopsita.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vano sau cum dracu te mai cheama, lasa jalea bai, muncitorule. Oamenii astia fac atitia bani citi tu nici nu visezi. Luchianov scoate zeci de mii de euro numai de la turneele comerciale, iar de la stat are bursa mai mult de 10 mii de lei pe luna. De unde te-ai mai luat si tu Kotovschi puta mica

    RăspundețiȘtergere
  17. tu te-ai gasit maare aparator al drepturilor unei specii aparte? nu cred merita sa intru in polemica cu tine, caci encefalul tau pun pariu ca nu va fi in stare sa discifreze sensul acestui mesaj cum nu la descifrat nici pe primul in totalitate.

    RăspundețiȘtergere
  18. PT ANONIM....daca nu cunosti nimic din ceia ce inseamna sport de performanta mai bine taci.si cine esti tu ca sa numeri banii pe care ii face Luchianov.da citi bani investeste Luchianov in sport nu ti'ai pus intrebarea.habar nu aveti de sport da va dati aici mari specialisti in domeniu

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune