joi, 23 decembrie 2010

Chiseliov descalificat până la finalul sezonului

Patronul Olimpiei, Serghei Chiseliov a fost amendat cu 10 mii de lei și descalificat până la finalul sezonului pentru comportamentul neadecvat din timpul meciului Olimpia - Milsami.
foto: sports.md
Vă reamintesc, Chiseliov a făcut gesturi obscene la adresa conducerii echipei Milsami Orhei și l-a înjurat pe arbitrul Ghenadie Crasnoșan.
Chiseliov nu va avea dreptul să stea pe banca tehnică a Olimpiei în timpul meciului, în zona tehnică sau la vestiare. El însă va putea să asiste la meciurile echipei din tribune. Ca o nota bene, Chiseliov și până acum stătea la toate meciurile în tribune, așa că această descalificare este mai mult de ochii lumii.
Bossul de la Bălți poate să facă recurs la Federația de fotbal timp de 7 zile. (ce naiba, doar n-o plăti el ”tocmai” 10 mii de lei)...

2 comentarii:

  1. Sandu 10 mii in loc de nota zece ca stie cum se scrie cuvintul Suge:))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai baieti, acesta trebuieste fugarit din fotbal. El deja spune despre arbitri batuti si ca in viitor ameninta ca va bate arbitri. Drept o zis cineva ca prin anii 90 Kisilev nici nu desckedea gura. Mare avtoritet s-a gasit. Batut trebuieste

    RăspundețiȘtergere