Epureanu - fotbalistul anului 2010

Alexandru Epureanu este cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2010, conform sondajului realizat pe acest blog. 
 Căpitanul naționalei a acumulat 103 voturi din 336, ceea ce constituie 30% din toate voturile. Epureanu i-a devansat în top ce Ghenadie Orbu, care a adunat 59 de voturi și Nicolae Josan - 40, cu unul mai mult decât Alexandru Suvorov.
30% este puțin, dovadă a faptului că în acest sezon nu am avut un jucător care să se remarce într-un fel sau altul. Personal am votat pentru Viorel Frunză pentru că am considerat că acestuia i s-a datorat în mare parte victoria cu Finlanda - cea mai frumoasă din 2010, dar și pentru că Frunză a pierdut în câteva rânduri titlul atunci când poate merita mai mult decât alții să-l câștige.
Cine a votat pentru Epureanu vă rog să spuneți în ”comentarii” care au fost criteriile pe care v-ați bazat atunci când l-ați ales pe căpitanul naționalei cel mai bun fotbalist al anului 2010. Pentru că și eu, dacă aș fi putut să votez de 2 ori, l-aș fi ales pe Epureanu. Adică aș fi împărțit trofeul între Frunză și Epureanu.

Comentarii

  1. Am votat Orbu. Cred că e cel mai în formă fotbalist din campionatul intern. Şi nu s-a remarcat nimeni mai tare ca el Şi cred că locul 2 e bine meritat..
    Simplu motiv că Epureanu e pe primul, căci el întrădevăr e primul la noi în ţară.
    Am fost şi sunt contra ca să se voteze un jucator ca cel mai bun căci am cîştigat Finlanda cu ajutorul lui. Sau cum se dau Baloanele de Aur dacă a mărcat golul în finală. La părerea mea e absurd.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am votat za Frunzic ca ini ieste drug

    RăspundețiȘtergere
  3. hai sa votam si pe antrenorul anului....si daca nu-l votam pe Efros sa obtina primul loc,atunci sa-i scrim lui Sandu obiasnitelinie de ce am votat pe alt cineva.....

    RăspundețiȘtergere
  4. :) da ce Anonim te deranjeaza daca iti intreaba parerea? :)

    Eu l-am ales pe Iepureanu fiindca a jucat toate meciurile la Dinamo Moscova, avind o evolutie constanta, a jucat bine pentru nationala Moldovei, fiind unul din pilonii de baza a succesului in preliminarii, fiindca a aratat ca este lider si capitan, in special la nasterea copilului sau, cind juca dupa Nationala si nu era alaturi de sotie.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, Frunza-i cel mai bun! )))) Sandule kre k la Playstation te referi, k altfel nu vad nici un motiv logic si obiectiv sa-l consideri drept bun, la jocul prestat pu Nationala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune