Erohin vândut în liga a doua!

Sheriff l-a dat pe cel mai bun jucător al campionatului, Alexandr Erohin (foto), la echipa Krasnodar din liga a doua rusească. Cel puțin așa a anunțat saitul oficial al formației care ar putea juca din primăvară în prima ligă valorică din Rusia din cauză că 2 cluburi, Saturn și Amkar s-ar putea desființa. 
Nu vreau să vorbesc despre faptul că Sheriff va fi mai slabă fără Erohin. Asta și așa este clar. Mă surpinde echipa la care a ajuns Erohin, dar mai ales că tiraspolenii au ajuns să-și dea cei mai buni jucători în liga a doua rusească, după ce acum câțiva ani Dadu ajungea la ȚSKA Moscova, Cociș la Lokomotiv, Epureanu la FC Moscova, etc. 
Inclusiv acest transfer vorbește despre valoarea campioanei Moldovei, care, chiar dacă a acces 2 ani la rând în grupele Europa League, nu mai produce vedete de prima clasă.

Comentarii

  1. Nu are valoare de echipa mai mare. De asta a ajuns unde a ajuns. Serif numai pe Stoianov poate sa-l dea undeva sus, dar cu portarii e mai greu

    RăspundețiȘtergere
  2. Sheriff a vindut acolo si atuncicind i s-a propus banii pe care ii doreste pe un anumit jucator, nu conteaza cine e acel jucator. Asa si acum, sunt sigur ca au lua o suma frumusica pe Erohin, plus ca cei de la Krasnodar, daca nu ajung in Prima Liga ruseasca acum, in dauna uneia din echipele cu probleme financiare, sezonul viitor e aproape sigur ca vor accede aici, caci posibiliati financiare au, jucatori si baza la fel.
    De ce zici ca nivelul e mic la Sheriff? Dar cind Petrescu a plecat la Kuban, din Liga Campionilor, asta cum se numea? Plus i-a luat acolo si pe 3 internationali moldoveni...
    PS Ai putea sa tragi o privire peste ultimul meu artcol si sa-ti expui parerea referitor la acest subiect?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cat a primit Sheriff pe Erohin? Macar sa fi fost o suma acceptabila.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat. Cred ca cei de la Kuban au platit o suma frumoasa pentru Erohin. Mi-as dori si alti jucatori sa ajunga in prima divizie din Rusia, de nationalitate R. Moldova. Nu e nici un regres in asta. Lasa sa faca asa transferuri si cei de la Dacia, Zimbru, Milsami, Iscra si vom spune ca avem deja un campionat puternic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune